Anthony Scaramucci voorspelt bitcoinkoers van $100.000

Anthony Scaramucci voorspelt bitcoinkoers van $100.000

De oprichter van investeringsfonds SkyBridge Capital denkt dat de koers van bitcoin $100.000 aan zal tikken in de komende twee jaar. Hij ziet in de toename van het aantal bitcoinadressen een bullish signaal.

Bitcoin wallets als indicator

Anthony Scaramucci voorspelt dat de bitcoinprijs in 2024 de $100.000 heeft bereikt. De directeur van SkyBridge deed dat tijdens een interview met CNBC. Hij denkt dat de toename van het aantal bitcoinadressen of -wallets een bullish signaal is en dat de koers flink omhoog gaat bewegen op de middellange termijn.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Op basis van gegevens van on-chain databureau Glassnode schat Sacaramucci in dat er wereldwijd nu bijna 245 miljoen bitcoinwallets zijn. Hij gaf in een eerder interview al eens aan onder de indruk te zijn van de groei.

“Toen ik of toen SkyBridge zijn eerste bitcoininvestering deed, hadden we het over 85 miljoen wallets en dat oktober-november 2020. Dus ga maar na hoe spectaculair de groei van het Bitcoinnetwerk is,” zei Scaramucci. Hij ziet in het aantal wallets een sterke indicator voor de steun voor bitcoin vanuit de markt.

Cathie Wood: $1 miljoen per bitcoin

Volgens Scaramucci krijgt het publiek meer vertrouwen in bitcoin als het aantal adressen en het aantal transacties op het netwerk toeneemt. Hij haalde nog aan dat Cathie Wood, de CEO van ARK Invest, zou zeggen dat een miljard bitcoin wallets “met gemak” gelijk staat aan een koers van $500.000.

Sterker nog, Cathie Wood en het team van ARK Invest denken dat bitcoin marktkapitalisatie van bitcoin in 2030 zomaar eens $28,5 biljoen zou kunnen zijn als het een grotere rol kan en mag spelen in het internationale betalingsverkeer. Dat zou neerkomen op $1 miljoen per bitcoin.

“Bitcoin zit min of meer in het systeem en het is iets, omdat de decentrale aard ervan het gemakkelijk maakt om wereldwijd te gebruiken,” aldus Anthony Scaramucci.

De prijs in euro’s bij Bitvavo:

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency's zijn risicovolle assets.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties