Arkham Intelligence kijkt naar betaalde opties voor eigen platform na succes

4389 totale weergaven

Arkham Intelligence CEO Miguel Morel voorspelt dat het blockchain data platform later dit jaar betaalde functies zal gaan aanbieden, terwijl de kernfunctionaliteit gratis blijft.

Arkham Intelligence

Arkham Intelligence is een platform dat zich richt op het analyseren van blockchain data en het bieden van inzicht in de transacties en activiteiten op verschillende blockchains.

“We hadden al maanden geleden kunnen starten met inkomsten genereren, maar we hebben ervoor gekozen om dat nog niet te doen omdat we meer mensen willen laten profiteren van onze diensten,” zei Morel in een interview op ETHCC. Hij verwacht dat deze verandering later dit jaar zal plaatsvinden, maar benadrukt dat de belangrijkste onderdelen van Arkham gratis zullen blijven.

“Vanuit onze visie wil ik dat de belangrijkste pijlers van Arkham gratis zijn. Het bekijken van entiteiten, zoekfuncties en het inzien van portefeuilles moeten voor altijd gratis blijven,” aldus Morel. Hij voegde eraan toe dat producten zoals de API, visualisatietools of tracer tools mogelijk in de toekomst tegen betaling beschikbaar worden gesteld.

Meer platformen

Daarnaast kondigde Morel aan dat het platform binnenkort ondersteuning zal bieden voor de TON blockchain en tegen het einde van augustus voor de Solana blockchain. De integratie van Solana zal $1 miljoen per jaar kosten, maar wordt ondersteund door een subsidie. “Er is momenteel geen goede block explorer voor de Solana blockchain, iets waar zelfs de meest fervente aanhangers van Solana het over eens zijn,” zei Morel. “Door de keten beter te analyseren, kunnen mogelijk nieuwswaardige informatie en oude transacties aan het licht komen.”

Arkham heeft de afgelopen tijd een aanzienlijke toename in gebruik gezien, vooral door analisten die het platform gebruiken om de bewegingen van bitcoin door de Duitse overheid en de terugbetalingen van Mt. Gox te monitoren. “We hebben iets unieks gebouwd dat goed in de markt ligt. Hoe meer mensen ernaar kijken, hoe meer het zich verspreidt,” benadrukte Morel.

 

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...