Binance introduceert nieuwe dienst: je autorit betalen met bitcoin

Splyt en Binance gaan samenwerken voor een autodeeldienst binnen de Binance app. De ruim 90 miljoen Binance klanten kunnen nu met bitcoin of crypto hun autoritje afrekenen.

Autorit betalen met bitcoin

Gebruikers kunnen de nieuwe dienst vinden in de Binance Marketplace in de app. Zodra ze een ritje hebben gevonden, kunnen ze de transactie voltooien met Binance Pay, de betaalfunctie binnen de app. Zoals bekend is de balans van Binance Pay te laden met je cryptobalans op deze beurs.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Splyt heeft ruim 150 mobiliteitspartners wereldwijd en biedt meer dan 300.000 reizen en tickets. Naar eigen zeggen hebben ze miljarden wereldwijde smartphonegebruikers via bestaande partnerschappen met Alipay, Grab, Booking.com en andere apps. Met andere woorden: deze diensten zijn indirect geïntegreerd in de Binance app.

Binance introduceert nieuwe dienst: je autorit betalen met bitcoin

Philipp Mintchin, medeoprichter en CEO van Splyt: “We zijn verheugd om samen te werken met Binance. Ze pionieren met deze nieuwe diensten naar een superapp. Bovendien zullen 90 miljoen gebruikers van Binance leiden tot een enorme vraag naar onze diensten”.

Pakning Luk, Regional Head of Business Development voor Binance Pay: “Binance Pay is trots om wereldwijd samen te werken met Splyt terwijl we ons aanbod uitbreiden naar onze gebruikers. Binance Pay-gebruikers hoeven hun app niet te verlaten voor nieuwe diensten”.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens
langs in onze Telegram
chat
, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...