AVAX koers klaar voor 80% pump na lancering Avalanche9000 – wat gaat Avalanche doen?

485 totale weergaven
Avalanche |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Ondanks een moeilijke fase voor de markt heeft Avalanche over de afgelopen weken een steady groei door weten te maken. Tegelijkertijd heeft het team achter Avalanche niet stilgezeten en gaat er nu een ontwikkeling plaatsvinden die de koers van AVAX zomaar met 80% kan laten pumpen. Wat gaat Avalanche doen?

Avalanche bevindt zich op dit moment op nummer 12 van de crypto markt met een marketcap van bijna $ 10 miljard. De AVAX koers heeft sinds afgelopen maand al meer dan 13% weten te stijgen en ook de afgelopen week maakte AVAX een stijging door van bijna 9%.

avax
Avalanche koers grafiek (1 maand) – bron: CoinMarketCap

Het feit dat AVAX mooie stijgingen heeft genoteerd in een maand waar grootheden zoals Bitcoin juist daalt is indrukwekkend te noemen. Maar nu het projectteam bezig is met de ontwikkeling van Avalanche9000 kunnen er zomaar eens nog grotere stijgingen gaan plaatsvinden.

Avalanche maakt zich op voor belangrijke update

Avalanche9000 wordt beschreven als de grootste netwerkupdate die Avalanche ooit heeft doorgemaakt sinds de lancering van zijn mainnet. Deze update gaat samen met de revolutionaire Avalanche consensus en maakt het ecosysteem van Avalanche een stuk schaalbaarder, veiliger en sterker.

De introductie van de Avalanche9000 update gaat samen met een grote reeks aan updates, waaronder een live testnet, een omgeving om ideeën te bouwen en vele bouw beloningsmogelijkheden.

Het lijkt een belangrijke stap te gaan zijn in de ontwikkeling die ook de AVAX koers naar grote hoogtes kan brengen. De vraag is echter hoeveel AVAX waard kan worden.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Kan AVAX met 80% gaan pumpen?

De aankondiging van Avalanche9000 bleek al genoeg te zijn om de AVAX koers omhoog te helpen. Zodra de adoptie van dit netwerk toeneemt, lijkt er om die reden een aanzienlijke groei plaats te kunnen vinden.

Door sommige crypto analisten wordt er zelfs gesproken over een pump van maar liefst 80%. Dit zou de AVAX koers richting de $ 42,5 kunnen brengen. Deze stijging zou AVAX ook richting plek 8 van de crypto markt kunnen brengen.

Ondanks dat dit soort stijgingen hoog gegrepen zijn voor crypto’s met een marketcap van bijna $ 10 miljard is het natuurlijk zeker reëel dat AVAX een aanzienlijke stijging doormaakt. Helemaal als er rekening wordt gehouden met het feit dat AVAX voorheen een waarde had van boven de $ 100.

De belangrijkste weerstand zal AVAX ondervinden bij de $ 25,97. Zodra de koers in staat is om voorbij deze weerstand te stijgen kan er al gekeken worden naar de $ 32,03. Alleen als deze weerstand omgezet kan worden in ondersteuning, kan er verder gestegen worden naar de beoogde $ 42,5.

AVAX is echter niet de enige crypto die op de redelijk korte termijn aanzienlijke stijgingen door kan maken. Met name nieuwe meme coins met een kleinere market cap kunnen vaak grote stijgingen door maken, omdat ze vanwege hun lage market cap nog zoveel ruimte hebben voor groei.

Om deze reden beschrijven we hieronder dan ook een tweetal veelbelovende nieuwe meme coins die allebei in staat zijn om grote winsten op te leveren aan zijn vroege investeerders.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuwe meme coin gaat viraal door eigen Layer 2 blockchain

Met Pepe Unchained is er een nieuw crypto project op de markt verschenen die al snel viraal wist te gaan. Dit project is er namelijk als een van de eerste meme coins in geslaagd om zijn eigen Layer 2 blockchain naar de markt te brengen. De reden achter deze ontwikkeling is interessant, aangezien Pepe Unchained een nieuw Pepe alternatief vormt.

Pepe coin (PEPE) bevindt zich op de Layer 1 blockchain van Ethereum, deze blockchain wordt helaas echter steeds langzamer en duurder. Pepe Unchained wilde daarom een Pepe alternatief ontwikkelen die niet meer vast zat aan deze problemen. Om deze reden lanceerde het zijn eigen Layer 2 blockchain. Deze blockchain staat om deze reden ook volledig in het teken van hoge snelheden tegen lage kosten.

Naast dat Pepe Unchained ervoor gekozen heeft om zijn eigen Layer 2 blockchain naar de markt te brengen heeft het ook een aantrekkelijk staking systeem gelanceerd. Dit staking systeem bleek al snel een succes aangezien er inmiddels al meer dan 1 miljard tokens in zijn vastgezet. Dit grote aantal tokens is een belangrijk teken dat men vertrouwen heeft in de toekomst van dit project. Daarnaast is er nog altijd een APY te verdienen van 159%.

De presale van Pepe Unchained kan nu al een van de beste presales van 2024 worden genoemd. Binnen deze presale zijn er nu namelijk al bijna $ 13 miljoen aan investeringen opgehaald. Tokens kosten op dit moment nog $ 0,0096521 per stuk, maar deze prijs zal verder stijgen zodra de presale zijn volgende doel van $ 13,1 miljoen bereikt. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

 

Crypto All-Stars (STARS) – meme coin creëert innovatieve MemeVault

Met Crypto All-Stars is er een nieuw crypto project op de markt verschenen dat al snel indruk wist te maken met zijn eigen MemeVault ecosysteem. Deze MemeVault maakt het mogelijk voor gebruikers om meme coins te staken en hierdoor is Crypto All-Stars het eerste crypto project dat erin is geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak.

De smart contract MemeVault maakt het dus mogelijk voor gebruikers om meme coins zoals SHIB, DOGE en PEPE te staken. Gebruikers die deze meme coins staken in de MemeVault zullen in aanmerking komen voor beloningen in de vorm van de native STARS token. Deze STARS token kan echter ook worden gestaked in de MemeVault voor extra hoge beloningen.

crypto all stars generieke hhoofdabeelding

Ondanks dat de MemeVault nog niet live is, zijn gebruikers nu al wel in staat om STARS tokens te staken via het tijdelijke staking systeem van dit project. Hier is op dit moment een APY te verdienen van maar liefst 1218% en zijn er inmiddels ook al 600 miljoen tokens vastgezet.

De presale van Crypto All-Stars heeft ook al indruk weten te maken, aangezien het in korte tijd meer dan $ 1,2 miljoen aan investeringen heeft weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0014362, maar deze prijs zal in ongeveer een dag tijd verder gaan stijgen, of zodra het volgende doel van $ 1,4 miljoen wordt behaald. STARS tokens zijn te koop middels vele verschillende tokens. Zo kan men USDT, BNB en ETH gebruiken maar ook FLOKI, DOGE, SHIB en PEPE. Een creditcard is natuurlijk ook mogelijk.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
AVALANCHEavax

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...