Bekende retailer accepteert bitcoin (BTC) én lightning

Bekende retailer accepteert bitcoin (BTC) én lightning

De Zuid-Afrikaanse retailer Pick n Pay gaat bitcoin als betaalmiddel accepteren. Het gaat om 39 winkels, zo meldt de Sunday Times uit het land.

Klanten zijn ook vrij in hun keuze welke bitcoin - of lightningwallet men wilt gebruiken, van Muun, Wallet of Satoshi tot Blue Wallet of een andere wallet.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

“De transactie is net zo eenvoudig en veilig als het doorhalen van een bankpas of creditcard. Klanten scannen een QR-code vanuit de app en accepteren de wallet naar keuze op hun smartphone op het moment van de transactie”, aldus Pick n Pay.

Pick n Pay gaat wel een kleine transactievergoeding rekenen, die neerkomt op circa 4 dollarcent per transactie. Een teamlid van Bitcoin Reserve, die in Zuid-Afrika woont, heeft gelijk een video gedeeld waarin een betaling is getest.

Lees meer over:
Zuid-Afrika

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties