Binance beperkt diensten voor Russen met minstens 10.000 euro aan crypto's

Binance beperkt diensten voor Russen met minstens 10.000 euro aan crypto's

Binance gaat klanten uit Rusland beperken, zo meldt de beurs op haar website. De maatregelen richten zich op klanten met 10.000 euro of meer aan cryptocurrency's. Deze moeten zich volledig identificeren via een zogenaamde proof-of-address verificatie.

Het sluit aan bij de laatste pakket aan sancties die de Europese Unie aan inwoners van het land oplegt. De exchange is druk doende om in allerlei landen en jurisdicties te voldoen aan de regels. Dat ze nu de sancties van de Europese Unie opvolgen is een duidelijk signaal naar de markt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Binance is in handelsvolume en aantal klanten de grootste crypto exchange ter wereld. Ze hebben de afgelopen jaren nadrukkelijk de samenwerking gezocht in Rusland om daar een nieuw klantenbestand op te bouwen.

De prijs in euro’s bij Bitvavo:

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency's zijn risicovolle assets.

Lees meer over:
Bitcoin Rusland Binance

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties