Binance steekt 100 miljoen euro in Franse cryptomarkt

Binance steekt 100 miljoen euro in Franse cryptomarkt

Binance gaat 100 miljoen euro investeren in de Franse cryptomarkt. Ze gaan ook een samenwerking aan met start-up incubator Station F, waar de nodige bedrijven zijn gevestigd. Dat maakt de exchange bekend tijdens de Paris Blockchain Week.

Binance in Frankrijk

Binance wil via de investering een voet tussen de deur krijgen in Europa. CEO Changpeng Zhao van Binance was één van de sprekers tijdens het event.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

"Frankrijk is uniek gepositioneerd om de leider van deze industrie in Europa te zijn", aldus 'CZ' tijdens het drukbezochte evenement. Naar eigen zeggen heeft de grootste beurs ter wereld al vijftig mensen werken in het land.

Een ander nieuwtje dat Zhao zijn toehoorders vertelde, is dat de beurs ook klantenservice in het Turks gaat verlenen. Klanten kunnen via een online chat een vraag stellen bij problemen.

Nederland

Binance heeft géén registratie bij de Nederlandsche Bank, maar de beurs heeft tienduizenden Nederlandse klanten.

In bepaalde landen is de beurs wel weer gestart met bankoverschrijving (SEPA) als betaaloptie, maar Nederland is voorlopig buitengesloten. Ook de iDeal-functie is nog niet inactief.

Wereldwijd draaide Binance 15,7 miljard dollar aan spotvolume de afgelopen 24 uur volgens Coingecko. Met 56,5 miljard dollar ligt het derivatenvolume beduidend hoger op de beurs.

Het handelspaar Bitcoin-Tether (BTC-USDT) draait verreweg het meeste volume.

De prijs in euro’s bij Bitvavo:

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency's zijn risicovolle assets.

Lees meer over:
Bitcoin Binance Frankrijk

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties