Update: Binance hervat handel na oplossen bug

Update - Binance gaat vandaag om 15 uur de handel op zijn platform weer opstarten. Dat betekent dat de spothandel weer start en dat de opnames ook weer mogelijk zijn. Dat meldt de grootste beurs van de markt op zijn website. Ook CEO Changpeng Zhao, die tijdens het oplossen van de bug, zijn volgers regelmatig van updates voorzag, bevestigt het oplossen ervan.

Eerdere updates:

Binance heeft te maken met technische problemen. De spotmarkt van de grote cryptobeurs ligt er uit. Ook de opnames zijn gestopt.

De beurs deelde in eerste instantie op Twitter een update zonder veel informatie. Wel is duidelijk dat het momenteel niet mogelijk is om bitcoin te verhandelen bij Binance. De beurs is goed voor honderden miljarden dollars aan dagelijks handelsvolume. Verdeeld over tether, bitcoin en andere tokens.

Inmiddels reageert directeur Changpeng Zhao ook op de situatie. Volgens Zhao blijkt uit de eerste analyse dat het gaat om een probleem in de matching engine, de software die handel koppelt aan elkaar. Hij geeft een inidicatietijd van 30 minuten tot wel 2 uur tot het probleem is opgelost.

De handel in futures lijkt nog wel te werken.

Dit bericht krijgt een update als er meer bekend is.

Lees meer over:
Binance

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...