Update: Binance hervat handel na oplossen bug

Update: Binance hervat handel na oplossen bug

Update - Binance gaat vandaag om 15 uur de handel op zijn platform weer opstarten. Dat betekent dat de spothandel weer start en dat de opnames ook weer mogelijk zijn. Dat meldt de grootste beurs van de markt op zijn website. Ook CEO Changpeng Zhao, die tijdens het oplossen van de bug, zijn volgers regelmatig van updates voorzag, bevestigt het oplossen ervan.

Eerdere updates:

Binance heeft te maken met technische problemen. De spotmarkt van de grote cryptobeurs ligt er uit. Ook de opnames zijn gestopt.

De beurs deelde in eerste instantie op Twitter een update zonder veel informatie. Wel is duidelijk dat het momenteel niet mogelijk is om bitcoin te verhandelen bij Binance. De beurs is goed voor honderden miljarden dollars aan dagelijks handelsvolume. Verdeeld over tether, bitcoin en andere tokens.

Inmiddels reageert directeur Changpeng Zhao ook op de situatie. Volgens Zhao blijkt uit de eerste analyse dat het gaat om een probleem in de matching engine, de software die handel koppelt aan elkaar. Hij geeft een inidicatietijd van 30 minuten tot wel 2 uur tot het probleem is opgelost.

De handel in futures lijkt nog wel te werken.

Dit bericht krijgt een update als er meer bekend is.

Lees meer over:
Binance

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties