Binance US blij met investering van $200 miljoen

Binance US blij met investering van $200 miljoen

Binance.US heeft ruim 200 miljoen dollar opgehaald in een eerste financieringsronde. Het Amerikaans dochterbedrijf van de grootste bitcoinbeurs ter wereld is gewaardeerd op 4,5 miljard dollar.

Binance US is $4,5 miljard waard

Een beursgang komt er binnen twee tot drie jaar aan, vertelt CEO Brian Shroder aan TechCrunch. Het is de eerste keer dat Binance.US, dat zich volledig richt op de Amerikaanse markt, geld ophaalt bij externe investeerders. Een beursgang helpt de exchange ook om volledig aan alle regels te voldoen in Amerika.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Onder meer Van Eck en Circle Ventures steken kapitaal in de beurs, naast namen als RRE Ventures, Foundation Capital en Original Capital.

Binance.US heeft volgens Coinmarketcap, ook onderdeel van het Binance concern, een handelsvolume van ~306 miljoen dollar per 24 uur. Ter vergelijking: marktleider Coinbase draaide 3 miljard dollar het afgelopen etmaal.

Door middel van lagere handelskosten wil Binance de concurrentie aangaan met bedrijven zoals Coinbase, Robinhood en de

Lees meer over:
Bitcoin investering Binance

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties