Binance start weer met stortingen via SEPA, Nederlanders uitgesloten

Binance start weer met stortingen via SEPA, Nederlanders uitgesloten

Klanten van Binance kunnen weer euro's storten met hun bankrekening. Nederlanders zijn echter uitgesloten van de nieuwe dienst.

Het Britse Paysafe gaat de SEPA-transacties verwerken. SEPA staat voor Single Euro Payments Area en is een veel gebruikte transactiemethode in Europa en ook zeker in Nederland.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In de praktijk betekent het simpelweg dat de meeste Europeanen weer gewoon geld kunnen sturen via hun bankrekening. Stortingen én opnames worden weer mogelijk naar je eigen rekening.

In 2021 stopte Binance met de ondersteuning van simpele banktransacties met euro's. Het handelsplatform liet toen in een email weten dat ze deze maatregel namen door redenen buiten hun macht. Wat het probleem ook was, dat lijkt nu opgelost voor het grootste gedeelte van Europa. Naast Nederland valt ook Zwitserland buiten de boot.

Betaalopties

Binance werkt ook samen met Paysafe om transacties met Britse ponden te ondersteunen. Dat meldt het bedrijf in een blogpost. Ook stortingen met iDEAL zijn voorlopig nog niet beschikbaar.

Opmerkelijk: de samenwerking is alleen voor particulieren interessant. Volgens Binance ondersteunt Paysafe niet de transacties voor zakelijke klanten in Europa.

Lees meer over:
Nederland Binance euro

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties