BitBoy gearresteerd en vrijgelaten na het volgen van Hit Network executive (+video)

Het voortdurende drama tussen Ben Armstrong (ook bekend als BitBoy) en zijn voormalige team bij Hit Network blijft verslechteren. Ongelooflijke beweringen zijn geuit tegen beide partijen en nu is Armstrong gearresteerd in Duluth, Georgia.

De influencer beweert alles te hebben verloren en had eerder contact opgenomen met zijn publiek om duizenden dollars aan donaties te verzamelen. Zijn volgende zet was om zichzelf live te streamen terwijl hij naar het huis reed van de persoon die in het bezit was van de Hit Network bedrijfslimousine die van hem in beslag was genomen.

Hij is vervolgens gearresteerd voor "rondhangen/slenteren" en voor "eenvoudige mishandeling door een ander bang te maken." Hij werd "na acht uur in de gevangenis" vrijgelaten op borgtocht van $2.600.

Verontrustende details

Terwijl de livestream verder ging, werd het steeds duidelijker dat er iemand bij Armstrong was, namelijk een vrouw Cassie Wolfe, waarmee hij een affaire heeft. Er is ook onthuld dat hij een geladen vuurwapen op de achterbank had - illegaal tenzij hij toevallig een wapenvergunning voor Georgia heeft.

Armstrong's online tirades zijn ook steeds luider, en de al bizarre beschuldigingen zijn nog wilder. Hieronder vielen suggesties dat de "Houston Maffia" betrokken was bij het BitBoy_Crypto YouTube-kanaal, en de volledig losgeslagen samenzwering dat de 85-jarige Maxine Waters opdracht had gegeven tot vergiftiging met Fentanyl van een cryptocurrency-influencer. Helaas voor Armstrong leek hij tijdens de livestream toe te geven aan een aantal aanvullende misdrijven, waaronder pogingen om Ben dot ETH af te persen voor 300 extra ETH.

Steroïde- en dieetpillen

Hoewel Hit Network executives ook beweren dat Armstrong leed aan misbruik van dieetpillen en "roid-rage" tijdens zijn tijd bij hen, geven ze ook toe dat hij 67% van het bedrijf controleert.

In dit geval blijft de vraag of Armstrong uit het bedrijf is te duwen dat hij grotendeels controleert, nog onbeantwoord. Wat echter duidelijk is, is dat de getroebleerde influencer mogelijk enkele juridische hindernissen te nemen heeft voordat hij verder kan.

Lees meer over:
cryptomisdaad

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...