Bitcoin Analyse: BTC schiet genadeloos door naar $13.317

Wat gaat de prijs van bitcoin nu doen? BTC trekt zich niks aan van weerstanden en andere obstakels. De cryptomunt dendert door.

Bitcoin doorbreekt belangrijke weerstand niveau’s en schiet door naar $13.317. Zo laat de grootste cryptomunt consolodatie of een terugval achterwegen. Hoe lang blijft deze stijging doorgaan en wat zal de nieuwe support worden voor de prijs van bitcoin (BTC)?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

‘The FOMO (fear of missing out, red.) is real’ en de bulls geven de bears het nakijken. De altcoinmarkt heeft een nieuw dieptepunt bereikt en de bitcoin dominantie blijft alsmaar oplopen.

Weekly chart bitcoin

De weekly chart laat ons zien dat de bulls niet te stoppen zijn. Week na week met af en toe een korte correctie blijft bitcoin groene cijfers schrijven. Grote groene candles op de weekly brengen bitcoin naar hoogtes die maar een handje vol mensen hadden verwacht binnen dit korte tijdsbestek.

De wekelijkse grafiek van bitcoin

Bitcoin Analyse: BTC schiet genadeloos door naar $13.317

Voor het eind van het jaar $15.000 zou mooi zijn. Vanaf begin dit jaar begon het feest en zijn wij in een aantal maanden nog maar $6.000 á $7.000 verwijderd van een nieuw record van de bitcoin prijs. Dat is net zo’n stijging als vanaf 15 juni tot vandaag.

Misschien is het wel dichterbij dan we allemaal denken. Support is nu lastig te bepalen omdat er weinig historie is in deze range. Voor ons ligt dit in de range van $ 11.700 en ons volgende resistance level ligt tussen $15.000 en $17.000.

Waar we een pullback gaan krijgen? Zou het een doubletop zijn? De tijd zal het leren.

Daily chart bitcoin

Ook op de daily chart is goed te zien dat wij momenteel in een parabool zitten. Bitcoin gaat wederom parabolisch omhoog en elk bullish patroon is uitgespeeld en heeft verschillende resistance levels zonder veel moeite doorbroken met meer dan prima volume.

De dagelijkse grafiek van bitcoin

Bitcoin Analyse: BTC schiet genadeloos door naar $13.317

Om in deze hoogtes te kunnen blijven is het in onze ogen noodzaakgelijk dat bitcoin gaat consolideren zodat er een support opgebouwd kan worden. Als er na een mogelijk volgende ‘leg up’ een pullback komt is er
prijsactie geweest waardoor de koers opgevangen kan worden om de weg omhoog te vervolgen.

Voor nu blijft ons belangrijkste support $11.700 en liggen onze targets zoals eerder aangegeven in de range tussen $15.000 en jawel, $20.000!

Wat gaat BTC doen?

Als bitcoin boven 9100$ blijft en er geen lower low wordt in gezet is er niets aan de hand met de uptrend. Een pullback is gezond en gaat vroeg of laat gebeuren. Wij hebben onze leden aangegeven de focus te leggen op bitcoin en deze ook te houden.

Altcoins traden zit er momenteel niet in want bitcoin is en blijft de baas. Als bitcoin een pullback of consolidatie fase ingaat zullen de altcoins lucht krijgen, deze staan nu zo laag dat dit hard kan gaan. Een altcoinseason staat op ons te wachten, maar we weten nog niet wanneer.

Als bitcoin is uitgeraasd zal het feest zijn en zullen de altcoins percentages laten zien waar vele van ons lang op hebben gewacht.

Altcoinbase

Leer, trade en praat met ons mee over alles wat te maken heeft met Bitcoin, Altcoins en de markt daar omheen! Bekijk onze (Basis en Daytrade) cursusmogelijkheden en VIP-kanalen (Bitmex en Binance) op www.altcoinbase.nl.