Bitcoin beurs Binance registreert nog eens 3 bedrijven in Ierland

Bitcoin beurs Binance registreert nog eens 3 bedrijven in Ierland

Bitcoin exchange Binance registreert nog eens drie bedrijven in Ierland. De geruchten nemen hierdoor toe: komt het nieuwe hoofdkantoor van de beurs in Dublin te staan?

Ierland is een populaire vestigingsplek voor (Amerikaanse) techbedrijven omdat ze maar 12,5% winstbelasting vragen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Binance registreert drie extra bedrijven in Ierland

Het is de Ierse nieuwssite Independent.ie die het nieuws de wereld in slingert.

Het gaat volgens het bericht om de drie volgende bedrijven die op 27 september in het land zijn opgericht: Binance (APAC) Holdings, Binance (Services) Holdings en Binance Technologies.

Deze stap naar voren lijkt een logische omdat Binance onder de loep ligt bij een groeiend aantal toezichthouders waaronder de VS, het Verenigd Koninkrijk en ook China.

Op respectievelijk 10 en 13 september heeft de CEO van Binance, Changpeng "CZ" Zhao, de registratiedocumenten ondertekend.

De bedrijven zijn gevestigd op een nietszeggend pand van een accountantskantoor boven een sportwinkel in Dublin-Zuid. De juristen van het Ierse bureau Mason Hayes & Curran hebben bij het proces geholpen.

China en Azië

Zoals bekend heeft China op 24 september wederom herhaald dat offshore beurzen zoals Binance geen cryptodiensten mogen leveren aan beleggers in het land.

Enkele dagen erna kondigde Binance aan dat gebruikers uit Singapore nog maar beperkt de beurs kunnen gebruiken.

De Amerikaanse autoriteiten doen onderzoek naar de beurs met als centrale vragen: zijn er cryptovaluta verhandeld aan Amerikanen zonder licentie en heeft Binance het witwassen van criminele gelden gefaciliteerd?

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin regulering Binance

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties