Binance stopt met spothandel van Bitcoin in Singapore

Binance stopt het verschillende diensten voor haar klanten in Singapore. Handelaren in het land kunnen niet langer gebruikmaken van de spotmarkt in het land.

Ook worden de toegangswegen van fiatvaluta afgesloten. Denk bijvoorbeeld aan stortingen met de Amerikaanse dollar. Dat meldt Binance in een blogpost.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Singapore

Dit doet het handelshuis niet zomaar. Volgens de mededeling wordt deze maatregel genomen om te voldoen aan lokale regelgeving. De beurs zet zich naar eigen vol in op compliance.

Handelaren in het land wordt vriendelijk verzocht om zo snel mogelijk hun posities te sluiten. Om problemen te voorkomen moeten ze ook hun geld van de beurs halen.

Binance en regels

Het handelsplatform Binance staat wereldwijd flink onder druk. Regelgevers en waakhonden voor financiële markten geven flink wat tegengas. Binance biedt veel diensten aan waar je in tal van regio’s door bepaalde processen moet gaan voor de juiste papieren.

In de praktijk zorgt dat ervoor dat verschillende diensten van de website niet meer beschikbaar zijn voor sommige klanten. In Nederland worden bijvoorbeeld bitcoin derivaten geschrapt. Ook is het niet mogelijk om via iDEAL of een banktransactie euro’s te storten bij de beurs.

Lees meer over:
BinanceSingapore

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...