Bitcoin beurs BitMEX scoort sponsordeal met voetbalclub AC Milan

450 totale weergaven

BitMEX heeft een sponsordeal gesloten met voetbalclub AC Milan. Het logo van de bitcoin beurs is de komende seizoenen te zien op het shirt van de voetbalclub. BitMEX geldt als één van de meest bekendste handelsplatforms ter wereld waar je in bitcoin futures kunt handelen.

Bitcoinbeurs op voetbalshirt

Naar verluidt gaat het om een meerjarige deal. De exacte looptijd van de sponsordeal is niet bekend gemaakt. Volgens het persbericht zal het logo op de mouwen verschijnen van zowel het heren- als het damesteam, inclusief voor het eSports-team AQM.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Alexander Höptner, CEO van BitMEX, reageert als volgt:

"Onze samenwerking met AC Milan is het begin van een enorm spannend nieuw hoofdstuk voor BitMEX, omdat we de naamsbekendheid en het begrip van crypto willen vergroten."

AC Milan is een grote club van weleer, met namen als Nesto, Pirlo, Mandini en Seedorf. Maar ook vandaag de dag presteert de Italiaanse club naar behoren. Afgelopen seizoen eindigden ze op de tweede plek in de Serie A, de hoogste voetbaldivisie van Italië. Momenteel staan sterspelers Zlatan Ibrahimovic en Olivier Giroud onder contract bij de topclub.

Het BitMEX-logo zal zijn debuut op het shirt maken op 23 augustus, als AC Milan het opneemt tegen Sampdoria in Genoa.

Andere sportdeals

BitMEX treedt daarmee in de voetsporen van de Amerikaanse beurs FTX. In april sloten ze een 19-jarige deal waardoor de naam van het basketbalstadion van Miami Heat werd omgedoopt tot FTX Arena. Bij deze deal was $135 miljoen gemoeid.

In juni kondigde FTX ook al een meerjarige deal aan met een van de grootste e-sports-teams. Zij gaan nu verder onder de naam TSM FTX. Het team krijgt hier elk jaar een bedrag van $21 miljoen voor.

Verder is het logo van FTX ook terug te vinden op het tenue van de scheidsrechters in de honkbalcompetitie MLB. En niet te vergeten: Nederlander Rinus Veekay die een aantal dagen rondliep en -reed met het Bitcoin logo op zijn bolide en kledij.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBitMEX