Bitcoin beurs Crypto.com prijkt als merk op voetbalsysteem VAR in Latijns-Amerika

Crypto.com wordt de officiële partner van de voetbalcompetitie van Latijns-Amerika, de CONMEBOL Libertadores.

Champions League van Latijns-Amerika

Het equivalent van de Champions League zoals we dat kennen in Europa georganiseerd door de UEFA.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De bitcoin beurs en leenplatform uit Singapore is als partner verbonden voor de seizoenen 2023 tot en met 2026.

Crypto.com is het eerste merk dat wordt geïntegreerd in het Virtual Assistant Referee (VAR)-systeem waarmee scheidsrechters spelsituaties naderhand moeten beoordelen. Bovendien zal er reclame voor de bitcoin – en cryptobeurs worden gemaakt in stadions en live-uitzendingen.

CEO en medeoprichter Kris Marszalek licht toe:

“Uit ons onderzoek blijkt dat Latijns-Amerika het voortouw neemt qua adoptie van cryptocurrency’s. 40% van de inwoners in Latijns-Amerika hebben interesse in het kopen van crypto’s in de toekomst.”

Crypto.com Arena

Crypto.com wist eerder de nieuwskoppen te halen door het iconische Staples Center in Los Angeles te gaan sponsoren als hoofdsponsor.

Die sportarena van onder meer de LA Lakers gaat de naam ‘Crypto.com Arena’ dragen. Met die deal is een bedrag van 700 miljoen dollar gemoeid.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen?
Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsCrypto.com

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...