Bitcoin beurs Binance verwerkte al $132 miljard aan handel in november

De bitcoin markt trekt aan en dat is ook te merken bij beurzen. Beurzen en brokers in Nederland breken dagrecords, de grootste platformen ter wereld verwerken een duizelingwekkend aantal trades.
Volgens The Block Crypto Data verwerkte de beurs Binance al $132 miljard (!) aan handel in november. Het record van Binance stond op $124,9 miljard in augustus van dit jaar. Met nog een aantal dagen te gaan breek het handelsplatform dus opnieuw een record. 

Volumes

De volumes op de handelsbeurzen trekken weer aan. Bitcoin (en ook andere tokens/munten) stijgen de laatste tijd flink in waarde. BTC staat nét onder de recordprijs rond de $20.000.

Sinds het begin van 2018 is het volume niet zo hoog geweest. Dat is ook goed te zien in onderstaande grafiek van The Block. Eind 2018 begon bitcoin de weg naar beneden na de all time high en daalde dus ook langzaam de interesse op de beurzen. Inmiddels trekt de interesse weer aan.

Binance geeft Amerikaanse klanten 14 dagen om Binance.com te verlaten

Het gaat qua handelsvolume dus prima met Binance. Op andere vlakken gaat het overigens wat minder. Binance geeft Amerikaanse klanten 14 dagen om Binance.com te verlaten.

In een email worden Amerikanen verzocht om hun geld van het platform af te halen. Het gaat hier om het hoofd handelsplatform van het bedrijf, met Binance.us heeft de beurs ook een aparte Amerikaanse tak. Dat platform heeft echter een bijzonder laag handelsvolume vergeleken met het hoofdplatform.

Eerder meldde Forbes dat Binance hun .us-domein zou gebruiken om de regels in de VS te omzeilen. Dat schoot bij Binance in het verkeerde keelgat: zij klagen Forbes en 2 journalisten aan voor laster.

[the_ad id=”59496″]
Lees meer over:
BinanceBitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...