Max Keiser ziet Bitcoin (BTC) naar $20.000 gaan. Noemt Zuckerberg ‘Satoshi’s Useful Idiot’

1037 totale weergaven

Bitcoin (BTC) gaat geen last ondervinden van Libra van Facebook. Bitcoin bull Max Keiser ziet de cryptocurrency van Mark Zuckerberg juist bitcoin helpen. In een tweet noemt hij Zuckerberg ‘Satoshi’s useful idiot’.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Crypto gaat mainstream

Max Keiser was al erg vroeg geïnteresseerd in bitcoin en steekt zijn voorkeuren al jaren niet onder stoelen of banken. Hij is samen met zijn vrouw de host van het financiële programma Keizer Report. De presentator ziet in Libra een ideale katalysator voor de gehele crypto industrie.

Een project van deze grote en omvang vestigt alleen maar meer ogen op de industrie van bitcoin en andere blockchains. Wanneer je eenmaal met cryptocurrency bezig bent kom je volgens Keiser vanzelf uit bij de enige echte bitcoin.

‘This is good for bitcoin’

Waar veel altcoins misschien wel moeten vrezen voor het voorbestaan van hun (niche) markt, is Libra voor veel bitcoiners een leuke marketing tool. Bitcoin heeft vanuit zichzelf geen PR-team, dus de community heeft de neiging bepaalde nieuwtjes te draaien en te zeggen ”this is good for bitcoin.”

Het moet nog blijken hoe de ontwikkelingen rondom de nieuwe blockchain van Facebook en consorten gaat uitpakken. Keiser staat zeker niet alleen in zijn mening over Libra en BTC.

Tom Draper, een durfkapitalist die flink inzet op bitcoin, ziet bitcoin vrij snel naar de $10.000 gaan. Mede door wat extra crypto hype door Libra. Sterker nog: hij denkt stiekem ook aan een nieuw koersrecord.

Caitlin Long is een Wall Street veteraan en ziet ook de meerwaarde van bitcoin en eventueel andere publieke blockchains. Zij dankt Facebook voor het opnieuw laten oplaaien van de discussie: ”Libra is het eerste nationaliteitsloze ‘geld’ dat mensen voor het eerst gaan zien.”

Miljarden mensen kunnen volgens Long wel eens gaan merken hoe oneerlijk en vreemd het huidige geldsysteem is. En dat zorgt weer voor meer aandacht en interesse in bitcoin en andere cryptovaluta.

Bron: CCN

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsFacebooklibra

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...