Bitcoin beurs OKEx integreert peer-to-peer handelsplatform Paxful

Bitcoin beurs OKEx integreert de Paxful Kiosk en hun trading services op hun platform. Paxful is een peer-to-peer bitcoin handelsplaats, OKEx heeft een gerapporteerd handelsvolume van zo’n $3 miljard per dag.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Meer wegen die naar bitcoin leiden

Volgens de aankondiging kunnen klanten van OKEx hierdoor via de Paxful Kiosk bitcoin kopen met 160 verschillende fiat valuta. Dat betekent dus een boel extra opties voor de handelaren op OKEx.

Klanten van Paxful kunnen op hun beurt gebruik maken van verschillende handelsopties van de beurs. Dan moet je denken aan spothandel, margin trading en ook krijgen ze door deze samenwerking toegang tot bitcoin futures.

Toelichting

De CEO en mede-oprichter van Paxful, Ray Youseff, geeft uitleg tegenover Cointelegraph: ”De samenwerking tussen Paxful en OKEx opent nieuwe kansen voor gebruikers van beide kanten. Het is een signaal dat de crypto industrie steeds meer samenwerkt waar dat kan om elkaars sterktes te gebruiken en gebruikers meer opties te geven.”

Een standaard marketingpraatje, want dit is natuurlijk gewoon keiharde business voor beide bedrijven. Partijen van dit kaliber gaan zelden samenwerken uit de goedheid van hun hart.

$1,6 miljard volume

Met deze nieuwe samenwerking hopen beide partijen nieuwe markten te veroveren zoals Vietnam, Zuid-Afrika, Argentinië, Canada, Chili, Venezuela, Japan, Duitsland en Frankrijk.

De optie om bitcoin te kopen met honderden verschillende valuta opent mogelijk deuren in landen waar het nu lastig starten is.

Paxful bestaat al ruim 5 jaar en timmert hard aan de weg. In 2019 verwerkte zij $1,6 miljard aan verschillende transacties. Voorbeelden van landen waar Paxful het goed doet zijn India en ook Cuba.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsOKExpaxful

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...