Bitcoin Feeder Fund haalt mijlpaal van $63 miljoen

Het Bitcoin Feeder Fund van Pantera heeft in totaal $63,7 miljoen aan investeringen binnengehaald. Het bitcoinfonds is een relatief klein onderdeel van het portfolio van Pantera.

Pantera Capital is een Amerikaanse hedgefonds dat zo’n $6,4 miljard (!) aan assets bezit in de wereld van cryptocurrency. 153 investeerders hebben geïnvesteerd in het Bitcoin Feeder Fund. Dat is te lezen op de website van de Securities and Exchange Commission (SEC).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoinfonds

De financiële wereld zit vol met verschillende financiële producten. Inmiddels kunnen investeerders ook op allerlei verschillende manieren blootstelling krijgen aan de wereld van bitcoin.

Investeerders in het Bitcoin Feeder Fund doen indirect mee met het Bitcoin Fund. Dat laatste fonds is dan weer een bitcoin tracker die investeerders blootstelling geeft aan bitcoin zonder zelf bitcoin te hoeven kopen en opslaan.

Pantera richt zicht (voorlopig) ook veel op andere tokens en bijvoorbeeld aandelen in startups in de industrie. Het hedgefonds is ook overtuigd van de laatste hypes zoals NFT’s en ‘decentralized finance’.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsfonds

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...