Bitcoin Handelaren Eisen Een ‘Langzame Stijging’ Nadat BTC-Prijs Met Meer Dan 4% Is Gedaald

Bitcoin heeft de afgelopen 24 uur $1.300 aan winst ingeleverd bij de dagelijkse sluiting. Bitcoin schoot zondagnacht naar ~$28.600 om vervolgens bij $27.335 een bodem te vinden.

Ondanks het risico dat de openingsbeweging in oktober een vorm van "fakeout" is, houden marktdeelnemers hun hoofd koel. "Gisteren brak de prijs niet onmiddellijk door naar $30.000. Ik beschouw dit als een goede zaak, omdat die verticale bewegingen vaak worden teruggedraaid," schrijft populaire handelaar Jelle op X (voorheen Twitter).

Daan Crypto Trades argumenteert eveneens dat een "langzame stijging naar de hoogtepunten" het beste scenario is voor bitcoin bulls.
"We hebben longs nodig om zich te ontspannen en plekken om weer in te stappen voor dit om te gebeuren. Laten we eens kijken of de Aziatische sessie opnieuw bullish is of niet," voegt hij toe over het gedrag van handelaren.

Bij het analyseren van de omstandigheden rond de omkering van de BTC-prijs benadrukt de populaire handelaar Skew dat spottraders te maken hadden met verkoopdruk.

"Spotnemers probeerden rond $28.5K hoger te duwen en werden verkocht -> leidde tot de verkoop," stelt hij op X.

Eerder heeft Skew benadrukt dat er meer vraag was naar kopers om de markt door het bereik te laten gaan waarin het uiteindelijk stoom verloor.

Verder waarschuwt on-chain monitoring resource Material Indicators voor neerwaartse signalen op zijn eigen handelstools op dagelijkse tijdschema's.

Hoewel het "een voortzetting van de neerwaartse trend aangeeft," zou een terugkeer boven $26.800 reden tot heroverweging geven, zo schrijft hij op X.

"Houd ook in gedachten dat het exact dezelfde range is waarin we al maanden handelen, totdat er iets breekt," concludeert hij.

Eerder had populaire handelaar en analist Rekt Capital gesuggereerd dat Bitcoin zelfs voorbij $29.000 zou kunnen gaan voordat het in zijn huidige bereik verder daalt.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwskoersprijs

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...