Bitcoin koers naar $ 92.908? Magic Bands voorspellen grote stijging

2854 totale weergaven
Bitcoin koers Magic Bands

De Bitcoin koers is mogelijke klaar voor een nieuwe stijging. Experts voorspellen dat de prijs binnenkort naar grote hoogten kan stijgen. Crypto analist CryptoCon ziet in de huidige prijsbewegingen tekenen dat een nieuwe all-time high eraan komt.

Magic Bands voorspellen Bitcoin koers boven $ 90.000

Onlangs deelde CryptoCon zijn inzichten over de toekomst van Bitcoin met behulp van een indicator genaamd “Magic Bands”. Deze tool helpt bij het identificeren van belangrijke prijsniveaus die Bitcoin door de jaren heen heeft behaald. De Magic Bands grafiek is verdeeld in verschillende niveaus: Cycle 4 lower band (level 0.25), level 0.75, level 1, level 1.5, level 2, level 2.5, level 3 en de cycle upper band.

Deze niveaus zijn historisch gezien sterke steun- en weerstandszones. Onlangs stuiterde Bitcoin terug vanaf level 2, een gedrag dat ook in eerdere marktcycli werd waargenomen. Dit suggereert dat Bitcoin nu op weg is naar level 3, geschat rond $ 92.908. CryptoCon zei: “Bitcoin maakte een uitstekende sprong vanaf level 2 van de Magic Bands, zoals bij eerdere grote bandtests. Het is nu klaar voor een grote doorbraak naar level 3.”

Uit de recente analyse blijkt dat Bitcoin terugkaatste vanaf ongeveer $ 55.431 (level 2) en nu mikt op de $ 90.000 (level 3). Deze opwaartse beweging volgt het patroon waarin Bitcoin steun vindt bij lagere banden voordat het naar hogere stijgt.

Vooruitkijkend is het bovenste doel voor de huidige cyclus vastgesteld op $ 125.916. Dit suggereert dat de Bitcoin koers nieuwe all-time highs kan bereiken als het deze historische trends blijft volgen. Een belangrijke eerste stap is het doorbreken van de $ 70.000 weerstand.

Positieve signalen door technische patronen van BTC

Naast de analyse van CryptoCon, heeft een andere analist, Stockmoney Lizards, een bullish omkeersignaal gevonden op de wekelijkse grafiek van Bitcoin. Dit patroon, “Three Inside Up” genoemd, bestaat uit een grote bearish candle, gevolgd door een kleinere bullish candle binnen het bereik van de eerste, en tot slot een derde candle die sluit boven het midden van de eerste candle.

Volgens Stockmoney Lizards nadert de Bitcoin koers dit kritieke 50% niveau. Als dit patroon voltooid wordt, kan het het begin zijn van een nieuwe bullish trend.

Lees meer over:
bitcoin koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...