Breekt Bitcoin (BTC) tijdens Pasen de $5.300? Altcoin Mithril ‘moont’ 59%

Crypto update - De bitcoin (BTC) koers is meerdere malen afgeketst bij $5.300. Op moment van schrijven is BTC $5.294 (+1%) waard. Ethereum stijgt bijna 5%, en ook Binance Coin heeft een prima dag met een plus van 12%. Kleinere altcoins zoals Mithril (+59%) en Augur (+19%) schieten fors de lucht in. Gaat bitcoin tijdens Pasen de $5.300 grens breken?

Lees ook - Analist (210.000 volgers) ziet Ripple naar $300 stijgen....deze week.

Bitcoin (BTC) en ADA update

Wat zegt Stef den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase? [penci_blockquote style="style-2" align="none" author="Stef den Tuinder"]BTC heeft vandaag al een aantal keer $5.300 proberen te breken en support proberen te vinden. Dat is vooralsnog niet gelukt. Ik verwacht dat Bitcoin dit binnenkort zal lukken.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

We gaan een paar cruciale dagen tegemoet. Er moet immers support gevonden worden voordat we naar $5.400 kunnen kijken. Ik verwacht ook dat we $5.400 nog eens gaan testen. Wellicht wel met het Paasweekend.[/penci_blockquote]

Bekijk hieronder de update van Altcoinbase én niet te vergeten: hun analyse van Cardano (ADA), de winnaar van onze wekelijkse cryptopoll.

Cryptotwitter

Diverse analisten op Twitter komen dagelijks met analyses over bitcoin en altcoins. We maken dagelijks een selectie van enkele marktvolgers/analisten.

Josh Rager ziet BTC voorlopig tussen $5.000 en $5.200 hangen de komende tijd.

Big Chonis ziet een hogere bodem zich vormen met meer accumulatie van bitcoin zonder dat de prijs daar nu direct van profiteert.

Crypto Monk verlangt enigszins terug naar de tijd van die lagere koers, implicerend dat BTC weer momentum gaat pakken?

Altcoins

In de top 10 doen Binance Coin (BNB) en Ethereum goede zaken. Bitcoin Cash en ook Cardano noteren minnetjes.

Interview Yoni Assia, ceo eToro

Bitcoin Magazine NL heeft twee dagen verslag gedaan van de Paris Blockchain Week Summit.

Bekijk ons interview met ceo Yoni Assia van eToro, die een nieuwe exchange eToroX aankondigt met 8 stablecoins en - op termijn - security tokens voor het liquide maken van aandelen, goud en vastgoed.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...