'Bitcoin naar $98.000 als BlackRock klein percentage investeert'

'Bitcoin naar $98.000 als BlackRock klein percentage investeert'

Bitcoin zit dan wel in een bearmarkt, de rek is er voor de munt nog lang niet uit. Technologisch gezien gaat het crescendo met het netwerk, maar de munt ontbeert een aantal drijvers om de prijs op te stuwen.

Prijsdrijvers?

Een van de potentiële drijvers is de recente deal tussen BlackRock en Coinbase, denkt de populaire analist InvestAnswers. In potentie kan de prijs naar $773.000 gaan in de toekomst, zo vertelt de finfluencer in een nieuwe post. Coinbase mag aan de klanten van BlackRock bitcoin gaan verkopen. Naar eigen zeggen beheert BlackRock circa 10.000 miljard dollar (januari 2022).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hij rekent zijn toehoorders voor: 'Als BlackRock 0,5% van hun activa onder beheer in Bitcoin stopt met behulp van mijn multiplier die 21x is, dan groeit de market cap met $1.050 miljard dollar. Dat doet de prijs stijgen naar een koers van $98.000. Ten opzichte van de huidige prijs heb je het dan over een rendement van 326%'.

Vervolgens maakt hij de nodige hopium sommen. 'Als ze 1% toewijzen, en dat vergt de nodige tijd, dan groeit de marktwaarde met 2.100 miljard dollar, wat 150.000 dollar aan de prijs toevoegt naar een totaal van $173.000. Dat betekent een winst van 625% ten opzichte van de huidige prijs'.

Hij verwijst ook naar gold bug en macro investeerder Dan Tapiero. Die verwacht dat BlackRock 5% van zijn kapitaal onder management aan bitcoin gaat toewijzen. Dat zou leiden tot een veel hogere prijs in de toekomst, die vrijwel niet te bevatten is.

InvestAnswers vindt die target van Tapiero 'veel te agressief'. 'Misschien is zo'n scenario in de komende drie tot vijf jaar mogelijk, 5% toewijzing zou de prijs naar $773.000 brengen'.

'Bitcoin naar $98.000 als BlackRock klein percentage investeert'

Tapiero

Volgens 10T Holdings CEO Dan Tapiero brengt de deal tussen BlackRock en Coinbase bitcoin mogelijk boven $250.000. 'Een toewijzing van 5% betekent een kapitaalinjectie van 5.000 miljard dollar voor de market cap van bitcoin'. Op de adoptiecurve zit bitcoin nog zeer laag in vergelijking met andere technologieën die nu onderdeel van ons leven zijn.

'Bitcoin naar $98.000 als BlackRock klein percentage investeert'

Bekijk het fragment hier terug.

Lees meer over:
Bitcoin update Blackrock

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties