Bijna $1 miljard aan bitcoin van beurzen gehaald afgelopen 24 uur

Met de dagelijkse Bitcoin On-chain Update maken we een selectie wat er op de blockchain van BTC gebeurt. Welke signalen zien we on-chain?

Disclaimer: dit is géén financieel advies.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

1. In - en uitstroom naar de beurzen

On-chainanalist Checkmate maakt melding van de in - en uitstroom naar de beurzen toe. Hij ziet dat er weer meer bitcoins van de exchanges worden gehaald. Het marktbeeld is niet te vergelijken met de dip van mei.

Dat ziet ook analist Charles Edwards.

2. Rekenkracht netwerk neemt toe

Analist Dan concludeert dat de rekenkracht van het bitcoin weer toe neemt.

De afgelopen zes maanden, sinds de aankondiging van China om mining in het land te verbieden, is de hashrate alleen maar toegenomen.

Het is de één na hoogste rekenkracht ooit gemeten, merkt Charles Edwards op.

3. Eerste Bitcoin ETF in Canada weer in trek

Tenslotte, de populariteit van de eerste bitcoin exchange traded fund (ETF) in Canada neemt weer toe. Dat is een signaal dat professionele beleggers weer dit beleggingsproduct weten te vinden.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwson-chain

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...