Bitcoin whale verstuurt meerdere keren 15.000 bitcoin in een week

Een onbekende bitcoin whale verstuurt de laatste dagen steevast een groot bedrag naar een nieuw adres. Eerder vandaag werd er 15.072 bitcoin (BTC) verstuurd. Dit aantal bitcoin is momenteel ruim $723 miljoen waard.

De boekhouding van bitcoin is openbaar en voor iedereen in te zien. Gebruikers wereldwijd kunnen de geldstromen op het netwerk volgen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Wie er achter de mysterieuze grote transactie zit is niet bekend. Wel is duidelijk dat degene die toegang heeft tot dit fortuin zo nu en dan de bitcoin verplaatst. Het laatste adres waar het geld naar toe is gestuurd vind je hier.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwswhale

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...