Bitcoinbedrijf Binance neemt belang in Twitter van bitcoiner Elon Musk

Bitcoinbedrijf Binance neemt belang in Twitter van bitcoiner Elon Musk

Bitcoin exchange Binance wil 500 miljoen dollar (472 miljoen euro) gaan steken in het sociale medium Twitter. Dat blijkt uit een bekendmaking bij de Securities & Exchange Commission.

Elon Musk moest voor de overname van Twitter met de pet rond om het benodigde geld te verzamelen en een van de partijen die geld inlegt is Binance met een bedrag van 500 miljoen dollar. In totaal heeft Musk 44 miljard dollar nodig om Twitter te verwerven.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Binance is de laatste tijd flink aan de weg aan het timmeren. Ze hebben ook een licentie ontvangen in Frankrijk, een van de grootste markten in Europa.

Ze zijn wereldwijd de grootste bitcoin - en cryptoexchange ter wereld afgemeten naar de hoeveelheid volume. Binance moet in elk land gereguleerd zijn om crypto's te kunnen aanbieden. Zowel het aandeel van Twitter is voorbeurs gestegen.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

De prijs in euro’s bij Bitvavo:

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency's zijn risicovolle assets.

Lees meer over:
Bitcoin Binance Twitter

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties