'Bitcoinbeurzen ontvingen 360 miljoen bezoekers in maart'

'Bitcoinbeurzen ontvingen 360 miljoen bezoekers in maart'

Cryptobeurzen kregen in maart 2022 meer bezoek dan in februari. De grote beurzen verwerkte gezamenlijk 360 miljoen bezoeken.

Dat is een stijging van ruim 6% tegenover de 339 mijoen bezoeken in februari. Het gaat om zowel de spot- als derivatenhandel.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De data komt van the Block Research. Dit soort statistieken zijn inteteressant en kunnen leuke trends laten zien. Tegelijkertijd gaat het hier altijd om (ruime) schattingen.

Het gaat hier wel om een stijging sinds februari. In onderstaande grafiek zie je duidelijk dat het aantal bezoeken aan beurzen nog lang niet op een hoogtepunt zit.

'Bitcoinbeurzen ontvingen 360 miljoen bezoekers in maart'

Het is ook interessant om te kijken waar de miljoenen handelaren dan zitten. Marktleider is en blijft Binance. De verhoudingen vind je hieronder:

  1. Binance (31,7%)
  2. Coinbase (15,6%)
  3. Bybit ( 12,1%)
  4. FTX (6,1%)
  5. Gate.io (4.0%)

Benieuwd naar de cijfers van andere handelsplatformen? Bekijk de grafiek hieronder.

'Bitcoinbeurzen ontvingen 360 miljoen bezoekers in maart'

Opvallend

Het stijgende aantal bezoekers bij cryptobeurzen is opvallend. De handelshuizen zitten nog lang niet op hun piek, maar ze breken wel met de trend die we op Google zien.

Het aantal zoekopdrachten naar bitcoin blijft dalen. Google laat je via trends meekijken met het zoekgedrag van hun gebruikers. Sinds de piek aan interesse in mei 2021 zien we het aantal zoekopdrachten constant dalen.

Lees meer over:
Bitcoin

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties