Bitcoin beurs Bittrex ondersteunt stortingen met VISA in 125 landen

Cryptobeurs Bittrex Global rolt de ondersteuning voor betaal- en creditkaarten verder uit. De bitcoin (BTC) beurs stelt mensen in 125 landen in staat om op de traditionele manier hun BTC te kopen.

De diensten waren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk al beschikbaar. Maar nu kunnen inwoners van 125 landen ook met hun betaalkaart aan de slag bij de beurs.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het gaat bij deze service om de kaarten van VISA. Stortingen met een standaard betaalkaart kunnen obstakels wegnemen voor bijvoorbeeld beginners.

Bittrex

Naast het storten van fiat geld als euro’s kunnen gebruikers nu ook direct handelen in diezelfde euro.

Stephen Stonberg ligt dit verder toe: ”Tijdens marktvolatiliteit zien we steeds meer mensen die opzoek zijn naar digitale assets om te diversifiëren. Ons doel is om het handelen in cryptovaluta net zo soepel te laten gaan als elke traditionele activaklasse.’

Kortom: het is makkelijker om van start te gaan op het platform. Door verschillende regels in alle landen ter wereld is het per land verschillend hoe dit soort diensten worden uitgerold. Bittrex lijkt de juiste formule nu te hebben gevonden.

Regels

Ook in Nederland komen er strengere regels voor bitcoin bedrijven. De invoering van de ‘cryptowet’ komt steeds dichterbij.

In de praktijk betekent het dat ondernemers in Nederland meer gegevens moeten verzamelen. Desgevraagd moten zij de klantgegevens aan kunnen leveren aan inlichtingendiensten en bijvoorbeeld de belastingdienst.

Bitcoin bedrijven in Nederland komen onder toezicht van de Nederlandse centrale bank, De Nederlandsche Bank.

Deze regels hebben mogelijk ook gevolgen voor internationale partijen die hun diensten aanbieden in Nederland. En zo biedt elk land andere uitdagingen voor cryptobeurzen die met nieuwe opties (willen) komen.

Meepraten? Kom gezellig langs op Telegram. En praat mee met duizenden andere bitcoiners!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBittrex

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...