BNB koers pumpt $600 voorbij, vrijheid in zicht voor CZ – wat betekent dit voor toekomst crypto?

298 totale weergaven
binance bnb koers
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De Binance Coin koers is gisteren in de avond boven de $ 600 gebroken, die nu lijkt te dienen als support na meerdere mislukt pogingen voor een breakdown onder het niveau. Dit gebeurde ongeveer zes dagen voor de verwachte vrijlating van Changpeng “CZ” Zhao, de voormalige CEO van Binance.

CZ heeft vier maanden vastgezeten voor het overtreden van de wet tegen witwasserij en zal op zondag 29 september worden vrijgelaten. Zhao wordt gezien als een topfiguur in de crypto sector, waardoor zijn vrijlating een grote positieve invloed kan hebben op het sentiment van investeerders.

Wat betekent vrijlating CZ voor toekomst crypto?

Het officiële account van WallStreetBets kwam er vorige maand mee, de vrijlating van ex-Binance CEO, Changpeng Zhao op 29 september. Volgens WallStreetBets is deze vrijlating een grote katalysator voor de eerstvolgende bull run en nu deze datum steeds dichterbij komt, lijkt ook de speculatie toe te nemen in de crypto markt.

En hoewel Bitcoin weer boven $ 63.000 is gebroken, zijn altcoins op het moment nog zeer goedkoop ten opzichte van hoeveel ze in maart waard waren. De vrijlating van CZ kan helpen om BNB en andere altcoins een extra duwtje te geven in oktober en november.

Binance, onder de leiding van de nieuwe CEO, Richard Teng, blijft nog steeds de grootste crypto exchange op basis van volume.

Kan dalende Bitcoin dominantie leiden tot nieuwe altcoin season?

De Bitcoin dominantie, die vorige week zo hoog als 58,5% kwam te liggen, lijkt af te zwakken, een teken dat altcoins al momentum aan het opbouwen zijn. Ook is te zien dat als Bitcoin een break-out maakt, gevolgd door een consolidatie, dat altcoins hier vaak positief reageren.

Aan het einde van de 2021 bull run lag de Bitcoin dominantie zo laag als 40% en rond die tijd bereikte altcoins zoals Ethereum hun All-Time High. Een relatief lage Bitcoin dominantie, in combinatie met een nieuwe bull run, kan zorgen voor gigantische winsten.

Bitcoin dominantie
Bitcoin dominantie – TradingView

Hoewel Binance Coin nog een market cap van $ 88 miljard heeft, is hier ook nog steeds ruimte voor stijgingen, alleen zal dit niet snel meer 100% of 200% zijn in een korte tijd. De Binance Coin koers heeft dit jaar in juni zijn All-Time High van $ 725 bereikt, wat dus hoger is dan in de 2021 bull run.

Realistisch gezien zou BNB nog $ 1000 waard kunnen worden in de volgende bull run, maar als zoiets gebeurt, betekent het ook dat kleinere altcoins met lagere marktkapitalisatie een behoorlijke boost kunnen krijgen.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Welke crypto gaat exploderen na vrijlating CZ?

De vrijlating van Changpeng Zhao kan niet alleen positieve gevolgen hebben voor de BNB koers, maar ook voor de toekomst van crypto in het algemeen. De markt zou in oktober een grote boost kunnen krijgen, waardoor kleine altcoins op het punt staan om binnenkort te exploderen in waarde.

Deze middag kijken we naar twee nieuwe altcoins met sterke fundamentals, waardoor ze potentie hebben om x10 of hoger te gaan nadat ze hun eerste exchange listing krijgen. Vroege investeerders kunnen deze altcoins nog voor een lage prijs inslaan tijdens de presale periode en komen daarmee in aanmerking voor extra voordelen.

Pepe Unchained ($PEPU)

Vandaag is mogelijk een grote dag voor Pepe Unchained ($PEPU) na het ophalen van $ 14,95 miljoen, met vanavond mogelijk de mijlpaal van $ 15 miljoen. Pepe Unchained is een van de meest succesvolle crypto presales van dit jaar en zal binnenkort zijn eigen Layer-2 blockchain lanceren, uitgerust met block explorer, meme coin launchpad, gedecentraliseerde exchange en meer.

De reden dat Pepe Unchained zijn eigen blockchain aan het ontwikkelen is, is het feit dat de originele Pepe Coin (PEPE) nog vastzit op de Ethereum blockchain en als het ware ‘geketend’ is. $PEPU breekt los van deze beperkingen en zich daarom verder ontwikkelen met zijn eigen blockchain en nieuwe meme coins die door gebruikers gelanceerd kunnen worden.

Vroege vogels kunnen $PEPU kopen voor $ 0,00984 per stuk, maar over iets meer dan 24 uur zal de utility token van het project in prijs stijgen naar $ 0,00985. Een van de voordelen voor presale investeerders is dat ze direct hun tokens kunnen staken, met een huidige APY van 140%.

 

Crypto All-Stars ($STARS)

Een project dat massaal de aandacht trekt is de nieuwe Crypto All-Stars ($STARS), die met zijn presale al meer dan $ 1,5 miljoen heeft opgehaald. En hoewel dit bedrag niet zo indrukwekkend is als dat van $PEPU hierboven, is het project vaart aan het opbouwen nadat steeds meer mensen interesse tonen in de nieuwe mogelijkheid om meme coins te staken.

Crypto All-Stars introduceert de MemeVault, een staking platform waar je vrijwel elke meme coin tijdelijk kunt vastzetten om passief beloningen te verdienen. Je verdient hiermee $STARS tokens en hoe meer je hiervan in je crypto wallet hebt, hoe hoger je beloningen zullen zijn, met een maximum van 300%.

Omdat de presale van Crypto All-Stars nog in zijn vroege fase bevindt, kun je $STARS nog kopen voor een lage prijs van $ 0,0014593 per stuk. Met nog minder dan 24 uur voor de volgende prijsstijging, kun je $STARS direct kopen en staken om een APY van 950% te verdienen.

 

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...