Britse klanten Revolut krijgen 1% in van aankoopbedrag terug in cryptovaluta

Fintech-bedrijf Revolut is van plan om op 1 november een actie te koppelen aan accounts met de “spend from crypto”-functie.

Revolut

Klanten die deze optie hebben aangevinkt voor de betaalkaart, krijgen daarbij “voor een beperkte tijd” een percentage terug van alle aankopen die ze doen. Naar verluidt gaat het om 1% die de klant terugkrijgt in cryptovaluta. Dat is te lezen in een e-mail van het bedrijf.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Samengevat: cashbacks! Helaas voor de Nederlandse Revolut’ers is de feature (volgens de bedrijfsvoorwaarden) alleen beschikbaar voor gebruikers in het Verenigd Koninkrijk.

Intussen noteerde het bedrijf vorige maand 29 nieuwe altcoins op haar platform. Ook willen ze een eigen token op de markt zetten en een non-custodial wallet ontwikkelen. Daarbij is Revolut niet verantwoordelijk voor het geldbeheer, maar kunnen klanten hun cryptovaluta in eigen beheer nemen.

Vorige maand voegde de Financial Conduct Authority (FCA) het bedrijf toe aan haar cryptoregister. De FCA is de Britse variant van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Eerder dit jaar kreeg het ook in Cyprus al een licentie.

Satsback in Nederland

In Nederland kun je overigens wel bitcoin verdienen met het webshoppen. Het van origine Nederlands-Poolse Satsback.com – voorheen bekend als Stekking – maakt dit mogelijk! Met een browserextensie en een account bij de website, kun je zo geld terugverdienen op aankopen die je toch al doet.

Jouw verdiende sats kun je dan vervolgens via het lightning netwerk naar je eigen wallet opnemen. Sinds recent kun je ook de bol.com-integratie testen!

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuws