Cathie Wood koopt voor $3,28 miljoen aan Coinbase aandelen

Het investeringsfonds ARK, aangevoerd door Cathie Wood, heeft voor 3,28 miljoen dollar aan Coinbase aandelen gekocht. De koers van COIN stijgt voorbeurs met 2,5%. Het is de tweede aankoop in een week door ARK.

Vandaag heeft het hedgefonds 74.792 COIN toegevoegd aan de ARK Innovation ETF (ARKK). Deze transactie is 3,28 miljoen dollar waard, gerekend met de slotkoers van woensdag $43,79. Een goede move, want virtueel staat ARK hiermee al weer op winst.

Eerder deze week kocht ARK voor 1,45 miljoen dollar aan COIN aandelen, het ging toen om ruim 33.700 aandelen. Op de traditionele markt kocht ARK ook ruim 69.000 aandelen in automaker TESLA.

De aandelen van Coinbase zijn de afgelopen vijf dagen met ruim 25% gestegen, na de herstructureringsoperatie die het bedrijf uit San Francisco heeft aangekondigd.

Ook bitcoin doet goede zaken, de cryptomunt is door de $18.000 gebroken.

Lees meer over:
Coinbase

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...