Chainlink koers stijgt 16%, LINK verwachting bullish – wat gaat Chainlink doen dit weekend?

4812 totale weergaven
chainlink koers

Chainlink (LINK) is op vrijdagochtend verder omhoog geschoten en ligt nu ruim 16% hoger dan 24 uur geleden. Terwijl de crypto markt een stijging noteert van minder dan 1% in 24u, lijkt de Chainlink koers verder te klimmen.

Op dit moment ligt LINK op $ 16,27 na een stijging van +16,5% in 24 uur, maar met een stevig support bij $ 14,20 op de wekelijkse grafiek, zou de Chainlink koers dit weekend nog verder kunnen klimmen.

Beste meme coin

Dogeverse - eerste meme over meerdere blockchains

 • Ontwikkeld voor maar liefst 6 blockchains
 • Presale haalde al meer dan $10.00.000,- op
 • Onderdeel van de meme-legende familie DOGE
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat gaat Chainlink doen na bereiken van maandelijks hoogtepunt?

Chainlink heeft vandaag een nieuwe maandelijkse high neergezet bij $ 16,34 en is bezig met het testen van een belangrijke resistance. Deze resistance rond $ 16,20, aangegeven door de 200-daagse moving average (blauw), zou na vandaag als support kunnen gaan dienen.

Als Chainlink vandaag boven dit niveau blijft, dan zou dit de weg kunnen openen naar de $ 20 voor de altcoin. In de komende weken zou ook de 30-daagse moving average (geel) een doorbraak kunnen maken boven de 200-daagse moving average, wat een bullish “Golden Cross” zou vormen op de dagelijkse grafiek.

Chainlink koers grafiek
Chainlink koers grafiek – TradingView

Chainlink, zoals de naam min of meer al zegt, brengt blockchains met elkaar in verbinding. Deze technologie zou een grote rol kunnen spelen in een volgende bull run en in de overstap van de traditionele financiële wereld naar crypto.

Om die reden denken sommige crypto analisten dat Chainlink momenteel erg goedkoop is, ook al beschikt het over een marketcap van bijna $ 10 miljard.

De technologie van Chainlink kan ervoor zorgen dat LINK met andere cryptomunten mee kan liften, waardoor deze altcoin een geweldige aanvulling kan zijn voor je crypto portfolio.

Op dit moment stijgt LINK echter heel hard, waardoor de kans op een correctie ook steeds groter wordt op kortere termijn. Dit betekent niet per se dat Chainlink gaat dalen dit weekend. Voor een gunstige positie zou het mogelijk beter kunnen zijn om te wachten op een correctie, in het geval dat deze er zal zijn.

Te laat om Chainlink te kopen? Deze altcoins kunnen exploderen de komende weken

Chainlink kan een goede aanvulling zijn voor je crypto portfolio, het is alleen nog niet zeker wanneer LINK een echte bull run mee zal maken. Sommige investeerders kijken daarom ook naar alternatieven die sneller voor winst kunnen zorgen.

Een deel hiervan kijkt uit naar presales, waar je nieuwe cryptomunten voor een klein prijsje kunt kopen om na lancering te verkopen met potentiële winst. In dit artikel kijken we naar 2 veelbelovende projecten met sterke teams en community’s en potentie om hard te stijgen.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Binnenkort zal Dogeverse (DOGEVERSE), de eerste multi-chain meme coin, gelanceerd worden. Deze meme coin doet ons denken aan Chainlink, omdat zijn succes niet afhankelijk zal zijn van één specifieke blockchain.

Dogeverse zal gelanceerd worden op Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base: zes van de populairste blockchains. Dit, in combinatie met een bridge tussen deze blockchains, kan de meme coin extra veel aandacht en viraliteit geven.

De tijd dringt voor investeerders die nog vroeg in willen stappen, want de presale van Dogeverse heeft al meer dan $ 18 miljoen opgehaald en zal binnenkort uitverkopen. In deze fase kun je DOGEVERSE kopen voor een vaste lage prijs van $ 0,00031 per token en naar voorkeur staken voor extra beloningen.

Beste meme coin

Dogeverse - eerste meme over meerdere blockchains

 • Ontwikkeld voor maar liefst 6 blockchains
 • Presale haalde al meer dan $10.00.000,- op
 • Onderdeel van de meme-legende familie DOGE
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Sealana (SEAL)

In de video hierboven werd naast Dogeverse ook gesproken over Slothana (SLOTH), een zeer succesvolle presale waarvan de token na lancering met meer dan 300% is gestegen. De nieuwe Sealana (SEAL) is een presale die door hetzelfde team is gelanceerd.

Sealana is een enorme zeehond met gigantisch veel potentie om viraal te gaan dankzij zijn thema en de herkenbare stijl van de Amerikaanse televisieserie South Park. SEAL kan extra in de smaak vallen onder Amerikaanse investeerders en traders, wat de presale een unieke kans maakt om mogelijk veel geld te verdienen.

De presale van Sealana heeft al meer dan $ 1,29 miljoen opgehaald, bouwt steeds meer vaart op en haalt dagelijks meer dan $ 100.000 binnen. Terwijl de presale nog loopt, kun je SEAL kopen voor 1 SOL per 6900 tokens, die je dan binnenkort automatisch als airdrop in je wallet zult ontvangen.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

 • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
 • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
 • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

Lees meer over:
ChainlinkLINK

  Door: Bart Klammer

  Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...