Coinbase (COIN) schiet naar $415, maar maakt nu vrije val

Coinbase (COIN) schiet naar $415, maar maakt nu vrije val

Coinbase is vanaf vandaag een beursgenoteerd bedrijf. De bitcoinbeurs staat met hun aandeel 'COIN' op de Amerikaanse techbeurs NASDAQ. Dat meldt The Block.

Prijs van COIN

Coinbase start op $381 per aandeel, dat komt neer op een waarde van $99,5 miljard voor alle COIN. De prijs schoot vervolgens even omhoog richting $415. Mensen die toen gekocht hebben komen er voorlopig echter slecht vanaf, de aandelen zakken langzaam verder weg. Op moment van schrijven staat de prijs op $352.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De beursgang van Coinbase is een hele interessante. Het is de grootste aandelenuitgave in de geschiedenis van de industrie. Daarnaast is er nu een klimaat waarin overal ter wereld op een bepaalde manier blootstelling zoeken aan bitcoin. Een aandeel in een van de grootste spelers van de industrie is dan een relatief makkelijke optie.

Coinbase (COIN) schiet naar $415, maar maakt nu vrije val

De handel is pas net gestart, dus er vallen verder nog weinig conclusie te trekken uit deze notering. Wel kun je rustig stellen dat dit een nieuw hoofdstuk inluidt voor bitcoin bedrijven. Als Coinbase een succes wordt, dan is dat goed nieuws voor andere bedrijven in de industrie.

Denk aan andere beurzen, maar ook ondernemers met andere ideeën en businessplannen kunnen mogelijk rekenen op meer interesse.

Lees meer over:
Bitcoin Coinbase

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties