Coinbase gaat samenwerken met Ledger hardware wallets

De grote Amerikaanse beurs Coinbase gaat Ledger hardware wallets integreren in hun platformen. De samenwerking moet er voor zorgen dat gebruikers gemakkelijker en sneller hun bitcoin op kunnen slaan.

De samenwerking begint in 2022. Een Coinbase Wallet browser extensie moet de eerste stap worden in dit nieuwe samenwerkingsverband. Met die extensie kunnen gebruikers hun Ledger wallet verbinden. Op de lange termijn moeten handelaren ook via de mobiele app van Coinbase gebruik kunnen maken van hun Ledger wallet.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Je kunt via Coinbase je bitcoin opnemen en zelf bepalen waar je het heen stuurt. Dit soort integraties zorgt vooral voor gebruiksgemak, maar je bent als klant van Coinbase of Ledger niet verplicht iets met deze nieuwe opties te gaan doen.

Ledger

Ledger staat vooral bekend als hardwarefabrikant, maar is langzaam maar zeker ook meer aan het doen in de industrie. Het bedrijf gaat meer samenwerkingen aan en de populaire hardware wallet krijt zo nog meer mogelijkheden.

Een van die nieuwe mogelijkheden wordt een betaalkaart. In 2022 komt de Crypto Life-kaart naar de Verenigde Staten en verschillende landen in Europa. Nederland wordt voorlopig overgeslagen voor deze dienst.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...