Coinbase lanceert nieuwe beurs voor crypto-derivaten

Coinbase lanceert nieuwe beurs voor crypto-derivaten

Coinbase, de grootste Amerikaanse cryptobeurs, heeft een nieuwe beurs gelanceerd die zich richt op crypto-derivaten, zoals perpetual swaps. De nieuwe beurs heet Coinbase Exchange en is gevestigd op de Kaaimaneilanden. Dat meldt The Block vandaag.

Perpetual swaps zijn contracten die handelaren in staat stellen om te speculeren op de prijsbewegingen van cryptovaluta’s zonder dat ze deze daadwerkelijk hoeven te bezitten of te leveren. Ze zijn populair onder handelaren die op zoek zijn naar meer hefboomwerking en liquiditeit.

Coinbase Exchange biedt perpetual swaps aan voor 10 cryptovaluta’s, waaronder bitcoin, de grootste munt op de markt. De beurs beweert dat het de laagste handelskosten in de industrie heeft, met een maker fee van 0% en een taker fee van 0,04%.

De beurs is alleen beschikbaar voor niet-Amerikaanse klanten die voldoen aan de vereiste KYC- en AML-normen. Coinbase zegt dat het van plan is om in de toekomst meer producten en diensten toe te voegen aan de nieuwe beurs.

Met de lancering van Coinbase Exchange wil Coinbase concurreren met andere grote spelers in de crypto-derivatenmarkt, zoals Binance, FTX en BitMEX. Volgens gegevens van CoinGecko bedroeg het handelsvolume van crypto-derivaten in de afgelopen 24 uur meer dan 200 miljard dollar.

Lees meer over:
exchange Coinbase

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties