Crypto analist benoemt onbekende crypto met potentie – welke altcoin gaat exploderen in uptober?

305 totale weergaven
cybro onbekende crypto met potentie |

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Terwijl de crypto markt kampt met schommelingen, vragen vele investeerders zich af, welke altcoin gaat exploderen in uptober? CYBRO is nog een vrij onbekende crypto voor velen, maar volgens een crypto analist heeft deze token de potentie om erg groot te worden. Dit komt doordat de cryptomunt mogelijk de wereld van decentralized finance (DeFi) kan transformeren door de implementatie van kunstmatige intelligentie. 

Met het CYBRO platform kunnen crypto investeerders van alle niveaus zich gemakkelijk navigeren door de wereld van crypto. De AI integratie van CYBRO kan daarnaast mogelijk zorgen voor hoge rendementen op de Blast blockchain.

Het project is momenteel nog in presale, maar het heeft al behoorlijk wat interesse ontvangen. Terwijl de Bitcoin koers struggled, heeft de CYBRO presale momenteel al $ 3,1 miljoen opgebracht.

Volgens crypto analist heeft CYBRO potentie, maar wat is het?

Het CYBRO platform is zodanig ingericht dat de strategieën om hoge rendementen te genereren zich via AI automatisch aanpassen aan de verschillende omstandigheden op de markt. Of je nu een doorgewinterde crypto trader bent, of een beginner, je kan daarmee met de DeFi tools van CYBRO mogelijk een passief inkomen verdienen.

Een belangrijk onderdeel van het CYBRO ecosysteem is de native $CYBRO token. Deze kan volgens de crypto analist behoorlijk gaan groeien, mogelijk tot wel 1000%. Aangezien het nog een vrij onbekende crypto is, is dit mogelijk het beste moment om te gaan investeren.

Als je $CYBRO tokens bezit, dan maak je kans op gratis extra tokens via de periodieke airdrops.

CYBRO tweet

Daarnaast is er het voordeel dat de $CYBRO token lagere fees berekent voor trading, maar ook voor het lenen via het platform. Verder biedt CYBRO ook bescherming van assets via een special programma dat werd ontworpen door het project. Hiermee hebben investeerders extra veiligheid als zij zich bewegen te midden van de schommelende crypto sector.

 

CYBRO ten opzichte van bekende cryptomunten

CYBRO doet ons enigszins denken aan de Binance Smart Chain (BNB) vanwege de DeFi staking opties en Avalanche vanwege de focus op innovatieve DeFi producten. Maar als het gaat om de snelheid, de efficiëntie en de innovatieve technologie van CYBRO, heeft het ook enige overeenkomsten met Solana. Beide crypto’s bieden graag snelle solutions die schaalbaar zijn. Het verschil is dat CYBRO er meer op gericht is om een AI aangedreven stakingsplatform te zijn, terwijl Solana meer focust op efficiëntie op de blockchain en gedecentraliseerde apps (dApps).

De Solana (SOL) koers zit op dit moment op $ 145,52 en terwijl het vanaf midden 2022 bergafwaarts leek te gaan met een gemiddelde koers van ongeveer $ 20, kreeg Solana eind 2023 de smaak weer te pakken. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat Solana de blockchain technologie bleef verbeteren en die innovatieve mindset is precies wat CYBRO met Solana gemeen lijkt te hebben.

Solana koers, TradingView
Solana koers, bron TradingView

Uiteraard onderscheidt CYBRO zich ook en dat is waarom er vele investeerders nu instappen.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Andere veelbelovende en onbekende crypto met potentie

Investeerders gaan over het algemeen opzoek naar een onbekende crypto met potentie omdat deze de kans hebben om in uptober of daarna behoorlijk te gaan exploderen. Er zijn naast CYBRO ook andere interessante crypto presales, dit zijn bijvoorbeeld meme coins met een eigen blockchain of crypto’s die je inspraak bieden in de toekomst van het project.

Pepe Unchained – Eigen ecosysteem met zelfgebouwde L2 blockchain

Vele investeerders wachten momenteel vol spanning af op de explosie die er waarschijnlijk aan zit te komen zodra Pepe Unchained ($PEPU) op de exchanges gelanceerd wordt. Deze succesvolle presale, waarbij al $18,7 miljoen werd opgehaald, loopt nog even, dus je kunt nu nog instappen en $PEPU aanschaffen voor de goedkope prijs van $ 0,00996 per token.

Pepe Unchained lanceert een geheel ecosysteem met eigen L2 blockchain, meme coin launchpad, gedecentraliseerde exchange en block explorer. Binnenkort gaan de deuren van het project zelfs open voor developers die uitgenodigd worden om op deze blockchain te bouwen en daar $PEPU tokens voor te ontvangen.

De blockchain van Pepe Unchained is efficiënter, sneller en goedkoper dan Ethereum en dat is precies waarom het zoveel investeerders aangetrokken heeft. Koop $PEPU tokens voordat de prijs over een paar uur alweer gaat stijgen naar $ 0,00997 en al helemaal voordat de prijs straks mogelijk explodeert op de exchanges.

 

Flockerz – Verdien tokens met het uitbrengen van jouw stem

Investeren in meme coins is leuk, vooral als ze het goed doen natuurlijk, maar soms zouden investeerders wel eens willen dat ze meer inspraak hadden in de keuzes van het project, het is immers hun investering. Flockerz ($FLOCK) biedt die mogelijkheid zodat jij en de rest van de community, ofwel The Flock, de controle hebt over de richting die het project opvliegt. Het bijzondere hierbij is dat je via het Vote-To-Earn systeem $FLOCK tokens terugkrijgt voor je stem.

Dit project zal dus waarschijnlijk een zeer sterke community gaan opbouwen, maar wie liever achteraan vliegt en de rest het werk laat doen, zal ook niet teleurgesteld zijn. De staking rewards, die over een termijn van 2 jaar uitgekeerd worden, staan op dit moment op 2954%. Hiermee kunnen investeerders genieten van een passief inkomen die mogelijk flink kan zijn. Wees er wel vroeg bij, want hoe meer investeerders er zijn, des te lager de staking rewards.

Op dit moment is het nog goedkoop om een plekje in The Flock te krijgen en samen naar Flocktopia te vliegen, namelijk $ 0,0057469 per $FLOCK token. Je hebt op dit moment dus al 5000 tokens voor nog geen $ 29, maar over een paar uur zal de prijs alweer gaan stijgen en wie weet wat er in de rest van uptober gebeurd.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
AltcoinCYBROuptober

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...