Crypto expert: SOL & ETH zijn de beste crypto investeringen tijdens crypto dip vandaag

5256 totale weergaven
Solana’s recente prijsstijging: kan de groei doorgaan?

De huidige crypto dip gaat niet lang stand houden, en een van de tokens die de sterkste stijging zal laten zien is Solana. Dit stelt althans de Nederlandse crypto expert Crypto Jelle, die op X aantoont dat SOL $ 600 waard kan worden. Is Solana de beste crypto investering van dit moment?

Crypto expert: Solana kan naar $ 600

Crypto Jelle staat bekend als een veteraan en een kenner wanneer het aankomt op alles wat met digitale investeringen te maken heeft. Gisteren, op 10 juli, stuurde hij een opvallende tweet de wereld in. In het bericht geeft hij aan dat de huidige situatie van Solana zeer vergelijkbaar is met die van de zomer van 2021.

Jelle benadrukt dat Solana nu, net als in de zomer van 2021, maanden van consolidatie achter de rug heeft. Desondanks heeft de token nog wel een duidelijke support, die niet ver van de resistance afzit.

Volgens Crypto Jelle is Solana er nu helemaal klaar voor om nog in deze bull cycle de $ 600 de halen. Dat zou een geweldige prestatie zijn van de token, die op het moment van schrijven op $ 142,36 staat. Voor wie nu instapt zijn volgens de crypto expert dus winstfactoren van rond de x5 te halen.

 

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

 • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
 • Handel met andere traders
 • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Herhaling van 2021?

In de zomer van 2021, waar crypto expert Jelle naar verwijst, schommelde Solana rond de $ 30. In augustus van dat jaar echter begon de token aan een enorme stijging die uitmondde in een nieuwe all time high aan het begin van november. Solana haalde de $ 260 en hoorde qua groei en potentie bij de beste crypto van dat moment.

Net als andere tokens beleefde de SOL koers in 2022 vervolgens een flinke crypto dip, waarbij de waarde van de token zelfs een korte tijd onder de $ 10 dook. 2023 bracht herstel, en de bull run van het afgelopen voorjaar zorgde ervoor dat SOL weer kort boven de $ 200 uitkwam.

sol koers 5 jaar 11-7
De Sol koers vanaf juni 2021 tot nu Bron: Tradingview

De nodige tekenen van aanstaande groei zijn er al wel. Zo stijgt het trading volume van de token langzaam maar zeker: deze komt steeds vaker boven de $ 2 miljard uit, een teken dat er volop beweging in de token zit.

Crypto expert: het is tijd voor Ethereum

Crypto expert Jelle heeft nog een andere tip voor zijn volgers in petto: volgens hem hoort Ethereum op het moment bij de beste crypto investeringen. De reden hiervoor dat de komst van Ethereum ETF’s steeds dichterbij komt.

Daarbij geeft hij ook nog de boodschap mee dat elke cycle investeerders ETH als het ware ‘opgeven’, omdat de technologie achter deze blockchain niet meer relevant zou zijn (Dead Tech). Telkens krijgen investeerders die dit beweren echter ongelijk.

ethereum maand 11-7
Ethereum daalde deze maand flink. Bron: Tradingview

Evenals Solana en veel andere tokens kende Ethereum deze maand een flinke crypto dip. De waarde van de token daalde met 14%. Volgens Crypto Jelle en veel andere crypto experts is daarmee nu sprake van een uitstekend koopmoment.

 

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

 • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
 • Handel met andere traders
 • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Wat is de beste crypto investering?

Is het op dit moment verstandig om in te stappen bij Solana of Ethereum, of zijn er andere tokens die de titel ‘beste crypto investering’ zouden moeten krijgen? Zowel SOL als ETH lijken klaar te staan voor een mooie groei. Mocht crypto expert Jelle gelijk krijgen, dan zal de waarde van Sol ruwweg vervijfvoudigen.

Dit zijn mooie winsten voor een relatief stabiele grote token, maar binnen de cryptowereld zijn dergelijke winstfactoren niet uitzonderlijk. Kleine cryptomunten met potentie en de beste meme coins blijken dikwijls in staat om winstfactoren van x10 of zelfs x100 te noteren.

Vaak gaat het hierbij om tokens die zich nog in de crypto presale bevinden. Deze tokens zijn relatief goedkoop te krijgen, en hebben nog geen initiële stijging gehad. Het nadeel van dergelijke tokens is dat ze minder stabiel zijn dan grote crypto zoals ETH en SOL.

Ben je bereid om iets meer risico te nemen in ruil voor een veel grotere potentiële winstfactoren? Dan is Pepe Unchained of Playdoge misschien wel de beste crypto investering voor jou.

Pepe Unchained – de beste crypto investering

De recente comeback van Pepe coin en het succes van Brett op Base tonen aan dat meme coin liefhebbers nog lang niet genoeg hebben van de karikaturen uit de pen van Matt Furie. Met Pepe Unchained ($PEPU) staat er nu een nieuwe variant op Pepe klaar in de presale, die meer wil zijn dan alleen een leuke meme coin.

Pepe Unchained heeft namelijk de ambitie gebruik te maken van een eigen Layer 2 netwerk, waardoor de token niet langer tegen beperkingen oploopt waar andere meme coins mee te maken hebben. Zo kan dankzij de eigen L2 gezorgd worden voor een hogere transactiesnelheid en lagere handelskosten.

Daarnaast kent Pepe Unchained de mogelijkheid tot staking. Liefst 30% van het totale aantal tokens is gereserveerd voor dit doel: hierdoor zijn de rendementen op staking hoger dan bij veel aan deze tokens het geval is.

Of het nu gaat om meme coin ‘degens’, leden van de alt right beweging of serieuze investeerders: iedereen stort zich momenteel op de Pepe Unchained presale. In korte tijd werd er al meer dan $ 3 miljoen geïnvesteerd. Wil je niet met lege handen achterblijven, dan is het zaak om snel in te stappen.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

 • Zeer hoge staking beloning
 • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
 • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Playdoge – beste crypto voor gamers

Wie gek is op meme coins en gamen kan een investering in Playdoge overwegen. Dit is de native token van een gelijknamig platform, dat retro-gaming wil koppelen aan de volatiele cryptomarkt.

Playdoge zal onder meer een Play-to-Earn game kennen, waarin jij zelf een hondje moet verzorgen. Over het spel is nog maar weinig bekend, maar op de website zien we onder meer spellen met honden, gorilla’s en dino’s in de hoofdrol. Alles in een vrolijk 8-bit stijl die ons doet denken aan lange avonden op de zolderkamer.

Wij zijn niet de enigen die terugverlangen naar de jaren ’90. Retro is helemaal in, zo valt ook terug te zien aan de indrukwekkende cijfers die PlayDoge schrijft in de presale. In korte tijd kon al meer dan $ 5 miljoen opgehaald worden.

Investeerder worden in wat misschien wel dé crypto-gaming hit van dit jaar gaat worden? Zorg dan dat jij je snel aansluit bij de presale.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...