Crypto expert: top 3 opkomende crypto’s met potentie in november

494 totale weergaven
Crypto expert: top 3 opkomende crypto's met potentie in november |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Nu de cryptomarkt weer in beweging komt, is het tijd om te kijken naar welke digitale munten in november de meeste groeipotentie hebben. In deze maand vallen drie crypto’s op: Bitcoin en Ethereum, de zwaargewichten van de markt, en het nieuwe, veelbelovende CYBRO. Laten we elk van deze projecten eens van dichtbij bekijken, zodat je een goed beeld krijgt van hun sterke punten en waarom ze in november extra interessant kunnen zijn voor investeerders.

Bitcoin wordt beschouwd als de grondlegger van crypto

Als eerste gaan hebben we de Bitcoin ($BTC) bespreken die als sinds zijn ontstaan in 2009 als de grondlegger van de cryptocurrency wordt beschouwd. Ook al is de Bitcoin net zo volatiel als ieder ander cryptocurrency, het is nog steeds populairder dan ooit en een veilige gedecentraliseerde oplossing voor digitale betalingen.

Waarom blijft Bitcoin relevant? Ten eerste is het veilig en volledig gedecentraliseerd. Bitcoin draait op een wereldwijd netwerk van nodes, waar banken daarentegen werken met centrale partijen. Deze nodes, computers verspreid over de wereld, beheren samen het befaamde netwerk van Bitcoin en zorgen ervoor dat elke transactie loop zoals het hoort te lopen. Dit alles maakt het netwerk extreem veerkrachtig en bestand tegen aanvallen en manipulatie. Dit is te zien aan de totale marktwaarde die door de jaren heen gestaag omhoog blijft gaan:

Overal koersverloop Bitcoin - Bron CoinMarketCap
Overal koersverloop Bitcoin – Bron CoinMarketCap

Daarnaast is er de schaarste. Er komen nooit meer dan 21 miljoen bitcoins. Elke vier jaar wordt de beloning voor miners bovendien gehalveerd, waardoor er steeds minder nieuwe bitcoins bijkomen. Die vaste schaarste maakt het op lange termijn aantrekkelijk, zeker voor wie waarde zoekt die niet zomaar wordt uitgehold.

Tot slot wordt Bitcoin wereldwijd steeds meer geaccepteerd. Banken en zelfs overheden beginnen Bitcoin en cryptocurrency in het algemeen steeds vaker als een serieuze asset te zien. Dit zorgt ervoor dat Bitcoin stabieler wordt en steeds meer groeit.

Lees hier meer over de huidige Bitcoin koers verwachting.

 

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Ethereum is het ruggengraat van DeFi en dApps

Ethereum vormt de basis waarop talloze gedecentraliseerde toepassingen draaien. Opgericht door Vitalik Buterin, speelt het platform een sleutelrol in de wereld van DeFi en dApps. Hiermee weet het zich al jaren onmisbaar te maken in de Industry.

Het platform heeft een grote stap gezet door over te stappen op het Proof-of-Stake (PoS) protocol, waardoor het op de langere termijn kan blijven groeien.

Daarnaast zijn slimme contracten een van de grootste troeven van Ethereum. Hiermee worden allerlei processen geautomatiseerd zonder tussenpersonen, wat zorgt voor een wereld aan mogelijkheden binnen DeFi en NFT’s.

Ethereum’s schaalbaarheid is de afgelopen jaren enorm verbeterd door Layer 2 solutions zoals Arbitrum en Polygon, die transacties sneller en goedkoper maken. Voor veel mensen zal Ethereum daardoor altijd de beste keuze blijven voor nieuwe innovaties.

CYBRO, de kracht van DeFi met groeipotentieel

CYBRO is nog maar net op de radar verschenen, maar maakt in de wereld van de beste DeFi crypto coins nu al indruk. Dit jonge project draait op de Blast blockchain en biedt investeerders de kans om hun rendement te vergroten via een van zijn grootste troeven, ‘AI-gestuurde yield farming’. Geheel afhankelijk van de marktomstandigheden past deze AI-strategie zich automatisch aan. Hiermee kunnen gebruikers betere rendementen behalen op hun investering.

Ook biedt CYBRO de mogelijkheid om portefeuilles op maat te maken, die vervolgens worden afgestemd op de persoonlijke doelen en risicovoorkeuren. Ook aan gebruiksgemak is gedacht. De interface van CYBRO is ontworpen om iedereen – van beginner tot doorgewinterde DeFi-gebruiker – soepel te ondersteunen. Met makkelijke transactie opties hou je als investeerder altijd zelf de controle over je fondsen.

Op dit moment kun je tijdens de presale instappen voor $ 0,035 per token. CYBRO verwacht bij zijn lancering een prijs van $ 0,06 per token te hebben, wat vroege investeerders een potentieel rendement van 140% oplevert. Daarnaast zijn er voordelen zoals wekelijkse ETH rewards en exclusieve airdrops voor wie nu al instapt.

CYBRO presale
CYBRO presale – Bron CYBRO

 

CYBRO combineert dus innovatie met concrete voordelen voor gebruikers. Voor investeerders die interesse hebben in DeFi en slimme technologieën, is dit een kans om vroeg bij een veelbelovend project aan te haken.

Genoeg keuze uit gevestigde crypto projecten en meme coin presales

De drie crypto’s in deze lijst bieden elk hun eigen voordelen. Bitcoin en Ethereum hebben een bewezen basis en zijn betrouwbare keuzes voor wie op zoek is naar stabiliteit en groei op de lange termijn. CYBRO biedt daarentegen een unieke kans in de snelgroeiende DeFi-wereld en een interessante presale, die toegang geeft tot AI-gestuurde tools voor hogere rendementen.

Voor investeerders die graag vroeg willen instappen en op korte termijnen mogelijk mooie rendementen willen behalen, kunnen ook meme coins overwegen die zich in de presale fase bevinden.

Deze veelbelovende cryptomunten weten meestal binnen een korte periode heel wat populariteit te vergaren, en daarom kan het heel interessant zijn om vroeg in te stappen. De token kan vervolgens voor een goedkope prijs worden gekocht en kunnen vervolgens worden gestaked voor passief inkomen. Hierdoor kan de token binnen een korte periode veel meer waard worden. Laten we drie veelbelovende presale gaan bekijken.

Pepe Unchained ($PEPU)

Geïnspireerd door de originele Pepe Coin heeft het Pepe Unchained project de gevestigde meme coin naar een nieuw level weten te brengen met de verbeterde native $PEPU coin.

De grootste trots van dit project is de implementatie van een Layer-2 Blockchain, die bovenop de bestaande Layer-1 blockchain is gebouwd. Hiermee worden transacties veel sneller en goedkoper afgehandeld en kan het platform twee keer zoveel handelsvolume aan.

Pepe Unchained Presale

Slimme investeerders kunnen op dit moment vroeg instappen en ervoor zorgen dat ze de $PEPU tokens voor een goedkope prijs bemachtigen. Hierna kan het staken beginnen, waarmee je passief staking rewards verdient. Wacht niet te lang en sla je slag nu de prijs nog op $ 0,01178 staat.

Crypto All-Stars ($STARS)

Als laatste introduceert Crypto All-Stars de unieke MemeVault waarin investeerders alle favoriete meme coins kunnen holden en staken. Je kunt met het stakingsprogramma heel wat rewards verdienen, waaronder de native $STARS token.

Het mooie aan deze $STARS token is dat je door deze te staken zelfs dubbele rewards kan ontvangen. Bekijk de onderstaande YouTubevideo voor nog meer informatie.

Wordt onderdeel van de $STARS community en schaf de tokens voor $ 0,0015248 per $STARS aan tijden de presale fase. Zodra het project overgaat naar de volgende fase zal de prijs alleen maar gaan stijgen.

Flockerz ($FLOCK)

Beloningen verdienen door alleen maar je stem uit te brengen? Dat kan heel makkelijk bij dit nieuwe innoverende project van Flockerz. Het werkt met een Vote-to-Earn systeem waarbij investeerders volledig worden betrokken bij het verloop van het project.

De rewards die je door het stemmen kan ontvangen bestaan onder andere uit de native $FLOCK token. De tokens zijn na het aanschaffen klaar om te staken en passief inkomen te verdienen.

Word onderdeel van de $FLOCK community en stuur zelf de route van jouw investering. Je kan de $FLOCK aanschaffen door middel van je Wallet van MetaMask te verbinden en vervolgens je tokens te verzamelen met $ETH, $BNB, $USDT en zelfs met de traditionele bankkaart.

De prijs van de token staat op het moment van schrijven nog op $ 0,0058628, maar zal binnen enkele dagen gaan stijgen.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...