Crypto-Expert Voorspelt Bullish Trend voor Bitcoin na Ontdekken ‘Technisch Prachtig’ Patroon!

bitcoin bullish

Charles Edwards, de oprichter van Capriole Fund en crypto-analist, heeft een opvallend patroon waargenomen dat, indien bevestigd, een rally voor Bitcoin zou kunnen inluiden.

Prachtig patroon voor Bitcoin

Op basis van zijn analyse identificeerde Edwards een "technisch prachtig" patroon, dat hij omschrijft als "Bitcoin's vier Bump-and-Runs." Hij deelde een grafiek op zijn Twitter-account waarin hij dit illustreerde.

Volgens Edwards ligt deze huidige Bump and Run (BARR) cyclus in lijn met voorgaande cycli naarmate Bitcoin zich opmaakt voor de halvering in 2024. Hij voorspelt maximale rendementen voor de komende 12 tot 18 maanden op basis van de lengte, diepte en duur van de cycli.

Volgens Charles Edwards zouden eind 2024 en begin 2025 dus lucratieve periodes kunnen worden voor mensen die Bitcoin in hun wallet hebben.

Korte terugval van Bitcoin

Ondanks deze positieve vooruitzichten, beleefde Bitcoin onlangs een korte terugval. Na de aankondiging dat de Amerikaanse economie in september 336.000 banen heeft toegevoegd, wat de verwachtingen van economen overtrof, zakte de waarde van de grootste cryptocurrency tijdelijk naar $27.173. Desondanks herstelde Bitcoin snel en klom net boven de $28.000, met een stijging van 1,66% in de laatste 24 uur, resulterend in een waarde van $27.980 ten tijde van dit schrijven.

De korte termijn verwachting van Bitcoin

Volgens een inzichtsrapport van de mede-oprichters van Glassnode lijkt het erop dat de bear-markt binnenkort ten einde komt, hoewel de omgeving nog steeds volatiel blijft. Voor de korte termijn zou Bitcoin zich kunnen stabiliseren tussen $27.000 en $28.000.

Mocht de prijs enigszins zakken, dan zou een waarde van $26.700 getest kunnen worden, gevolgd door $27.800. Een test van de onderkant van deze range zou niet noodzakelijkerwijs negatief zijn; als Bitcoin namelijk boven de $27.000 blijft, zou dit het begin kunnen signaleren van een sterke bullish trend. Wat betreft de middellange termijn, als Bitcoin onder de $26.700 zakt, kan een test van het niveau van $26.000 plaatsvinden.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...