Crypto gems: top 3 opkomende crypto’s om in de gaten te houden in Uptober

933 totale weergaven
top 3 crypto om in de gaten te houden |

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De cryptomarkt heeft een paar turbulente weken achter de rug, maar de meeste coins staan momenteel weer in het groen en uptober is eindelijk van start gegaan. Als de cryptomarkt stijgt, dan kunnen opkomende cryptomunten daar flink van profiteren. In dit artikel gaan we in op het huidige sentiment op de markt en bespreken we de top 3 crypto gems om in de gaten te houden. 

Het sentiment tijdens uptober – Bitcoin herpakt zich

September eindigde voor de gehele cryptomarkt erg positief en velen waren ervan overtuigd dat het begin van een bull run was ingezet. Met de berichten uit het Midden-Oosten begin deze maand, kozen veel investeerders er echter voor om in minder risicovolle assets te investeren waardoor de meer risicovolle assets zoals crypto een flinke klap kregen. Uptober ging dus moeizaam van start, maar de markt herpakt zich en vooral Bitcoin domineert het landschap.

De Bitcoin koers stijgt hiermee boven het hoogste punt die de crypto leider in september behaalde en we kunnen eindelijk echt van uptober spreken.

Bitcoin koers, TradingView
Bitcoin koers, bron TradingView

Crypto gems – top 3 crypto om in de gaten te houden

Tijdens de opwindende tijden van uptober, houden we niet alleen de bestaande cryptomunten in de gaten. Er zijn namelijk ook opkomende crypto’s met de potentie om behoorlijk te gaan stijgen als ze eenmaal gelist zijn op de exchanges. Dit zijn nu nog goedkope crypto’s en trekken daarmee de aandacht van vele investeerders.

Kijk bijvoorbeeld naar First Neiro On Ethereum ($NEIRO) die onlangs op Binance gelanceerd werd en explodeerde. Dergelijke explosies zie je normaal gesproken alleen bij nieuwe cryptomunten en daarom is het goed om opkomende crypto’s in het oog te houden. We bespreken daarom hier de top 3 crypto gems.

Pepe Unchained – De crypto gem met eigen L2 ecosysteem

Met Pepe Unchained ($PEPU) vallen we meteen met de deur in huis, want deze crypto presale die in juni van start ging, heeft al meer dan $ 20 miljoen op weten te halen. Deze crypto heeft de potentie om een van de grootste meme coins ooit te worden en aan de opbrengst is goed af te lezen dat investeerders dit maar al te goed weten.

Pepe Unchained kaapt de aandacht weg van andere meme coins doordat het een eigen Layer 2 blockchain gebouwd heeft. Deze blockchain zit bovenop het netwerk van Ethereum, maar transacties gaan hier efficiënter, goedkoper en 100x sneller dan op het main netwerk van Ethereum.

Zoals het project eind september al aankondigde in een X post, hebben ze een geheel ecosteem gebouwd, met een gedecentraliseerde exchange, een directe bridge met ETH, geavanceerde analytics en block explorer.

Zoals je kunt zien, zijn er ook zogeheten “builder grants”. Toevallig is het bijbehorende “Pepe Frens With Benefits” project deze week van start gegaan. Developers kunnen zich via de Pepe Unchained website aanmelden om op de Pepe Chain te bouwen en zullen beoordeeld worden door de Pepe Council. Hier zijn dus grants mee te verdienen in de vorm van $PEPU tokens.

Wil jij $PEPU tokens kopen voordat de coin mogelijk gaat exploderen als het op de exchanges gelist is? Ga dan vandaag nog naar de website en koop ze voor $ 0,0103 per stuk, dat betekent dat je bijvoorbeeld al 5000 tokens hebt voor $ 51,50. Na het weekend vindt er weer een prijsverhoging plaats, dus wacht niet te lang.

 

Crypto All-Stars – Opkomende crypto met multi-chain staking platform

Wie opzoek is naar de beste staking coin, hoeft niet verder te kijken. Crypto All-Stars ($STARS) heeft namelijk de MemeVault ontwikkeld waar je al je meme coin bezittingen kan huisvesten voor interessante staking rewards.

Als je verschillende meme coins in je bezit hebt en ze allemaal wil staken, dan ken je vast wel het ongemak om van platform naar platform te navigeren om je coins te kunnen staken.

De MemeVault is een staking platform waar je je meme coins allemaal tegelijk kan staken, zelfs de coins die op verschillende blockchains zitten. Zo verzamel je gemakkelijk de staking rewards van bijvoorbeeld Dogecoin, Floki Inu, TurboToken, Based Brett, Pepecoin en Shiba Inu.

Het meest interessante aan dit project is misschien wel de native token $STARS zelf. Als je deze namelijk bezit en staked, dan kun je tot wel drie keer zoveel staking beloningen ontvangen. Vele investeerders vinden deze meme coin dan ook een van de beste staking coins voor de lange termijn.

Het Crypto All-Stars project heeft sinds de lancering van de presale ongeveer $ 2,5 miljoen opgehaald en jij kan ze helpen om de volgende mijlpaal te bereiken. Koop $STARS tokens voor $ 0,0015067 per stuk geniet van de hoge 615% staking rewards van $STARS. Pro tip, wacht niet te lang, want dan stijgt de token prijs en daalt de APY.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Flockerz – Bekrachtigt een belangrijke kernwaarde van de blockchain; decentralisatie

De blockchains zijn ontwikkeld voor het vastleggen en verifiëren van transacties in een transparante, veilige en gedecentraliseerde omgeving. Ondanks dat blockchains en crypto’s gedecentraliseerd zijn, maakt vaak 1 persoon alle beslissingen. Flockerz ($FLOCK) brengt hier verandering in en herdefinieerd daarmee het gedecentraliseerde crypto landschap.

Traditioneel gezien heeft de community geen inspraak over de belangrijke keuzes die er gemaakt moeten worden, maar Flockerz nodigt investeerders uit om bij elke beslissing naar de stembus te gaan. Het project waardeert de betrokkenheid van de investeerders en geeft daarom $FLOCK tokens aan de stemmers via het Vote-To-Earn systeem. Flockerz is hiermee niet alleen de eerste crypto die de community, oftewel de flock, laat bepalen wat het project gaat doen, maar ook de eerste die de community op die manier beloond voor de betrokkenheid.

Investeerders hebben hierdoor meer controle over hun investering en de verwachting is dan ook dat de flock een zeer sterke crypto community gaat worden. Iedereen wil immers het beste voor hun investering.

Ook biedt Flockerz interessante staking rewards voor de leden die graag op een passieve manier geld verdienen met crypto. De staking rewards zijn op dit moment nog 2281% en worden uitbetaald over de komende twee jaar. Let wel op want het percentage zal gaandeweg gaan dalen.

Koop $FLOCK tokens voor $ 0,005793 per stuk, dat is dus $ 57,93 voor 10.000 tokens, en geniet van de hoge staking rewards, het Vote-To-Earn model en de sterke community.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
crypto gemsopkomende crypto

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...