Cryptobedrijf Genesis stopt alle handelsdiensten

Genesis heeft alle crypto-handelsdiensten gestopt. Het bedrijf is zwaar getroffen door de ineenstorting van Three Arrows Capital en FTX.

Genesis, het crypto-handelsbedrijf dat vorig jaar zwaar is getroffen door de ineenstorting van Three Arrows Capital en FTX, heeft alle handelsactiviteiten stopgezet, volgens een woordvoerder tegenover Coindesk.

Vorige week is bekend geworden dat het bedrijf zijn Amerikaanse bureau zou sluiten, maar de internationale spot- en derivatenhandelsactiviteiten zijn stopgezet, zegt de woordvoerder.

“Genesis heeft besloten om geen digitale activa spot- en derivatenhandel meer aan te bieden via GGC International, Ltd. (GGCI),” luidt de verklaring. “Dit besluit is vrijwillig genomen en om zakelijke redenen. Met deze beëindiging van de diensten van GGCI biedt Genesis geen handelsdiensten meer aan via een van zijn zakelijke entiteiten.”

Genesis is, net als CoinDesk, eigendom van Digital Currency Group.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...