Cryptobedrijf Genesis stopt alle handelsdiensten

Cryptobedrijf Genesis stopt alle handelsdiensten

Genesis heeft alle crypto-handelsdiensten gestopt. Het bedrijf is zwaar getroffen door de ineenstorting van Three Arrows Capital en FTX.

Genesis, het crypto-handelsbedrijf dat vorig jaar zwaar is getroffen door de ineenstorting van Three Arrows Capital en FTX, heeft alle handelsactiviteiten stopgezet, volgens een woordvoerder tegenover Coindesk.

Vorige week is bekend geworden dat het bedrijf zijn Amerikaanse bureau zou sluiten, maar de internationale spot- en derivatenhandelsactiviteiten zijn stopgezet, zegt de woordvoerder.

"Genesis heeft besloten om geen digitale activa spot- en derivatenhandel meer aan te bieden via GGC International, Ltd. (GGCI)," luidt de verklaring. "Dit besluit is vrijwillig genomen en om zakelijke redenen. Met deze beëindiging van de diensten van GGCI biedt Genesis geen handelsdiensten meer aan via een van zijn zakelijke entiteiten."

Genesis is, net als CoinDesk, eigendom van Digital Currency Group.

Lees meer over:
Bitcoin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties