Crypto.com scoort licentie in Ontario

Crypto.com heeft een voorlopige licentie binnen van de toezichthouder Ontario Securities Commission (OSC) in Canada. Dat maakt de cryptobeurs uit Singapore bekend in een persbericht.

Ze mogen nu producten en diensten aanbieden in deze belangrijke regio (12,6 miljoen inwoners) van Canada

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Crypto.com is niet een compleet nieuwe naam in Canada, want ze hebben al papieren bij de Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada (FINTRAC) en de Autorité des marchés financiers (AMF) van Quebec.

Volgens Kris Marszalek, CEO van Crypto.com, is Noord-Amerika een belangrijke afzetmarkt en doen ze er alles aan om aan de toezichtregels te voldoen.

Naar verluidt heeft het bedrijf 50 miljoen gebruikers wereldwijd. Je kunt er bitcoin kopen en rente ontvangen op je bitcoin. Ook kun je een betaalkaart aanvragen om producten en diensten te kopen.

Lees meer over:
CanadaCrypto.com

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...