Daddy Tate (DADDY) boekt succes ondanks controverses

3932 totale weergaven
Daddy Tate (DADDY) Boekt Succes Ondanks Controverses

De wereld van cryptocurrency is constant in beweging, en een van de nieuwkomers die recentelijk de aandacht heeft getrokken, is de meme-cryptocurrency Daddy Tate (DADDY).

Een van de beste crytpo exchanges

MEXC - trade In 2600 Verschillende Handelsparen

  • Zeer lage kosten
  • De beste exchange voor actieve traders
  • Trade in 1700 soorten crypto coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

Deze munt, verbonden aan voormalig kickbokser en social media-persoonlijkheid Andrew Tate, blijft nieuwe mijlpalen bereiken ondanks aanhoudende controverses.

Groei van Daddy Tate

De populariteit van Daddy Tate is duidelijk te zien in het groeiende aantal houders van de munt. Volgens de laatste gegevens van Solscan had DADDY op 17 juni maar liefst 34.266 houders.

Een nadere blik op de verdeling van deze houders toont aan dat een groot deel van de tokens geconcentreerd is in slechts enkele adressen. Specifiek, 25,23% van de DADDY-voorraad wordt gehouden door tien adressen, terwijl de overige 74,76% verdeeld is over 448.045.509,21 tokens onder andere houders.

DADDY houders samenvatting. Bron: Solscan
DADDY houders samenvatting. Bron: Solscan

Controverses rond insider trading

De snelle groei van de op Solana (SOL) gebaseerde token heeft verdenkingen gewekt, vooral met betrekking tot insider trading. On-chain analytics bedrijf Bubblemaps heeft controversiële gegevens verstrekt die suggereren dat insiders 30% van de voorraad kochten bij de marktintroductie, slechts enkele uren voordat Tate begon met het promoten van de token op X.

Bovendien meldde Bubblemaps dat Tate 40% van de totale voorraad naar een wallet stuurde, met de belofte geen van zijn tokens te verkopen.

Angst voor een crash

De zorgen over een mogelijke crash nemen toe als Tate besluit zijn holdings te verkopen, die momenteel meer dan $ 60 miljoen waard zijn. Deze zorgen worden versterkt door soortgelijke incidenten met andere beroemdheidsgerelateerde meme-coins. Bijvoorbeeld, de MOTHER-token, gelinkt aan rapper Iggy Azalea, daalde met meer dan 50% vanaf zijn all-time high.

Deze crash stelde DADDY in staat om MOTHER te overtreffen in marktkapitalisatie.

Andrew Tate’s belofte

Tate heeft echter gezworen om de marktkapitalisatie van de token naar $ 1 miljard te duwen. Hij heeft ook beweerd dat zodra de marktkapitalisatie een punt bereikt waar de 40% die hij bezit $ 100 miljoen waard is, hij deze tokens zal verbranden. Deze belofte heeft enige geruststelling gebracht, maar de angst voor volatiliteit blijft bestaan.

Een van de beste crytpo exchanges

MEXC - trade In 2600 Verschillende Handelsparen

  • Zeer lage kosten
  • De beste exchange voor actieve traders
  • Trade in 1700 soorten crypto coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

Prijsvolatiliteit en technische analyse

De prijs van DADDY heeft een aanzienlijke daling doorgemaakt, gekenmerkt door hoge volatiliteit en aanzienlijke neerwaartse bewegingen. Ondanks een lichte herstelperiode tegen het einde van de laatste periode, blijft de algehele trend negatief. Op het moment van schrijven is DADDY bijna 22% gedaald, en in de afgelopen 24 uur is de token minder dan 1% gedaald, handelend op $ 0,18.

Een review van de wekelijkse grafiek toont aanvankelijke ondersteuning rond het $ 0,24 niveau dat uiteindelijk faalde. De prijs vond tijdelijke ondersteuning rond $ 0,15 voordat hij licht herstelde en momenteel weerstand ondervindt op $ 0,20.

DADDY zevendaagse prijsgrafiek. Bron: CoinMarketCap
DADDY zevendaagse prijsgrafiek. Bron: CoinMarketCap

Wat nu?

Voor Nederlandse crypto-enthousiastelingen en potentiële investeerders biedt DADDY een fascinerend, zij het risicovol, investeringsmogelijkheid. De controverses rond insider trading en de aanzienlijke holdings van Andrew Tate voegen een extra laag van complexiteit en risico toe aan deze meme-cryptocurrency.

Investeerders moeten grondig onderzoek doen en zich bewust zijn van de inherente risico’s van dergelijke investeringen.

Oproep tot actie

Ben je geïnteresseerd in het potentieel van DADDY ondanks de risico’s? Overweeg dan om verder onderzoek te doen naar de munt en de marktdynamiek. Volg de ontwikkelingen nauwgezet en wees voorbereid op volatiliteit.

Deelname aan een presale of het verkennen van andere investeringsprojecten binnen de cryptowereld kan ook de moeite waard zijn.

xoxo Sophia!

 

Lees meer over:
andrew tatedaddydaddy tate

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....