Deze Handelaar Voorspelde De Bearmarkt van 2018, Hij Ziet Bitcoin Koers Weer Een Duik Nemen

De anonieme analist Bluntz vertelt zijn 224.800 volgers op het sociale mediaplatform X dat BTC waarschijnlijk een bearish lagere hoogte heeft bereikt nadat het vorige week niet in staat was om zijn weerstand op $27.000 te doorbreken.

Volgens de analist bevindt BTC zich in het midden van een ABC-correctiebeweging die bitcoin naar een dieptepunt van ongeveer $23.800 in de komende zes maanden zou kunnen duwen.

"Ik denk niet dat de 'bodem' al is bereikt omdat de structuur voor mij gewoon nog niet goed oogt. Ik denk dat de lows van $24.800 eerst overtuigend moeten worden doorbroken en dat de laatste 39 dagen van prijsactie mogelijk deel uitmaken van een grotere zijwaartse correctie.

Ik heb wel wat belangen in het spel, maar het grootste deel zit nog steeds in stablecoins en ik wacht voorlopig aan de zijlijn."

Bluntz is een populaire beoefenaar van de Elliott Wave-theorie, een geavanceerde benadering van technische analyse die probeert toekomstige prijsbewegingen te voorspellen door de psychologie van de menigte te volgen, die zich vaak in golven manifesteert. Volgens de theorie kan een bullish activum een ABC-correctie ondergaan voordat het mogelijk zijn opwaartse trend hervat.

Bluntz houdt ook de prestaties van tech-aandelen Microsoft (MSFT), Apple (AAPL) en Nvidia (NVDA) in de gaten. Volgens de handelaar geven de drie grote technologische namen op het kwartaalgrafiek mogelijk een bearish omkeersignaal af.

"Kwartaalcijfers sluiten over een week en er zijn op dit moment enkele absoluut verschrikkelijke kwartaalkaarsen en bearish divergences aan het vormen op megacaps. Voeg de 'dit is prima'-gif toe."

Lees meer over:
Bitcoin nieuwskoers

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...