Surfen bij een privé eiland met 15 vrienden? Dat kan voor 1 Bitcoin per week

Bitcoin (BTC) wordt vaak omschreven als een goed spaarmiddel. Sommige (rijke) bitcoiners zijn er echter ook niet vies van om soms goed van het leven te genieten. Een luxe privé eiland speelt daar op in met een opmerkelijke aanbieding.

Het eiland ligt midden in de Grote Oceaan vlakbij de Marshalleilanden. Beran Island Resort hoopt bitcoiners naar hun resort te trekken. Een week op dit privé eiland kost je 1 bitcoin, maar dan mag je wel 15 vrienden meenemen. Dat meldt Coindesk

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Betalen met bitcoin

Dit soort uitstapjes zijn voor de meeste mensen sowieso geen optie. Beran Island Report hoopt hiermee echter vooral een jonger publiek aan te trekken. De jonge bitcoiners kunnen voor 1 BTC een week genieten van de zon, surfplekken, vissen en duikmogelijkheden.

Allicht interessant voor mensen die tijdens de grote run omhoog van bitcoin van de afgelopen maanden mooie winsten hebben behaald. Maar je kunt je afvragen of je niet liever je 1 BTC vasthoudt.

Een bitcoin is op dit moment 18,835.82USD waard.

Politieke redenen

Stiekem heeft dit verhaal ook nog een politiek tintje. De Marshalleilanden probeert minder afhankelijk te worden van de Amerikaanse dollar. Bitcoin is wereldwijd beschikbaar en niet gebonden aan één bepaalde economie. Iedereen met internet kan het accepteren en versturen.

Of de marketingcampagne gaat werken weten we niet, de diehard hodler zal aan dit soort aanbiedingen geen boodschap hebben. Het resort haalt in ieder geval wel het nieuws met hun nieuwe betaaloptie.

Poll

Zou jij je vakantie in bitcoin willen betalen?Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...