DonAlt voorspelt nieuwe koersexplosie voor bitcoin

DonAlt, de analist die er in november 2022 in slaagde om bijna perfect de bodem van bitcoin te voorspellen, voorziet nu een scenario waarin bitcoin explodeert en richting zijn all-time high van 69.000 dollar zal bewegen. Aan zijn 476.800 volgers legt DonAlt uit dat het eerst nog zaak is voor de bulls om de weerstand rond de 33.000 dollar uit te schakelen.

Belangrijke grens

De analist gebruikt grote woorden, maar zegt eigenlijk ook dat bitcoin volgens hem niet meteen na het doorbreken van de 33.000 dollar richting een all-time high zal opstijgen. Wat dat betreft is het ook geen hele duidelijke voorspelling, behalve dat DonAlt zegt dat hij opwaarts koersmomentum verwacht.

Als er straks sprake is van een bullmarkt, dan is de volgende grafiek het scenario dat DonAlt verwacht. Eerst een stijging tot ongeveer 46.500 dollar, om vervolgens weer te dalen richting de 30.000 dollar, waarna de klim richting de 69.000 dollar begint.

Zijn medestrateeg Credible Crypto heeft een vergelijkbare voorspelling voor bitcoin. Volgens hem zal de munt weinig tot geen weerstand ondervinden tot de koers van 32.250 dollar en is het volgende punt van zorg de koers van 35.000 dollar. Als we die niveaus kunnen doorbreken, dan gaan we volgens hem snel richting de 40.000 dollar.

Fantastische start

Tot nu toe is de start van 2023 in ieder geval fantastisch geweest voor bitcoin. Op het moment van schrijven handelt de koers op 30.300 dollar en staat bitcoin met 83,29 procent in de plus vanaf 1 januari 20023. Dat zijn cijfers waar je mee thuis kunt komen voor een geheel jaar, terwijl we pas in april zitten.

Wat dat betreft is er nog de hoop dat het bullish momentum doorzet en we echt gaan knallen in 2023. Daarvan zou pas sprake zijn als we richting de all-time high gaan, daarvoor zal de echte aandacht van het grote publiek waarschijnlijk nog uitblijven.

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....