Duizenden Coinbase klanten in paniek na ontvangen verkeerde mail

Duizenden Coinbase klanten in paniek na ontvangen verkeerde mail

Coinbase heeft afgelopen week naar 125.000 klanten een verkeerde mail verstuurd. In de mail stond dat de twee factor authenticatie (2FA) instellingen van iemands account zijn veranderd, maar dat bericht klopte niet.

Het is niet voor het eerst dat Coinbase klanten ontevreden zijn, vorige week klaagt enkele duizenden klanten te zijn gehackt en kregen ze geen hulp van Coinbase.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het Amerikaanse miljardenbedrijf bood op zondagavond via Twitter zijn excuses aan en gaf aan het vertrouwen zo snel mogelijk wil herstellen.

Ondanks de verontschuldiging waren nog veel klanten woest. Veel ontvangers van de verkeerde mail konden zelfs dagen daarna nog niet inloggen.

Ontevredenheid groeit

Ter compensatie ontvingen de slachtoffers $100 in Bitcoin op hun account. Verschillende klanten op Reddit laten overigens weten nog steeds niet tevreden te zijn.

Sommigen beweren de bitcoin nog niet te hebben ontvangen en dreigen over te stappen naar een concurrent.

Het incident gebeurt een paar dagen nadat duizenden klanten geld zijn verloren doordat hackers hun account hebben leeggehaald.

De slachtoffers probeerde hierna in contact te komen met Coinbase, maar ze werden van het kluitje in het riet gestuurd.

‘Interviews met Coinbase klanten verspreid over Amerika en beoordelingen van duizenden klachten laat duidelijk zien hoe slecht de klantenservice geregeld is’, zo schrijft nieuwszender CNBC.

Coinbase laat weten hard aan het werk te gaan om het vertrouwen van het bedrijf terug te winnen. Onlangs lijfden ze een ervaren marketeer van Facebook in als nieuw marketingdirecteur.

Eerder deze maand maakte het handelsplatform bekend een nieuwe telefoonlijn te openen voor klanten die geloven dat hun account is gehackt.

Coinbase is in Amerika verreweg de meest populaire manier om crypto's te kopen.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin hack Coinbase

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties