Durov’s detentie geeft TON Meme Coins een boost: REDO en DOGS in de lift

1292 totale weergaven

De arrestatie van Telegram-oprichter Pavel Durov door de Franse autoriteiten heeft rimpelingen veroorzaakt in het TON ecosysteem en de prijzen van verschillende tokens beïnvloed. Terwijl de meeste tokens in het ecosysteem daalden, steeg de marktkapitalisatie voor TON meme coins met 98% in de afgelopen 24 uur.

REDO token schiet omhoog

Resistance Dog (REDO) ontwikkelde zich als de ster te midden van de turbulentie en schoot met meer dan 180% omhoog naar $0,7733 binnen één handelsdag. De stijging van de prijs van REDO kan worden toegeschreven aan de associatie met het voortdurende sentiment van verzet tegen externe druk op het TON ecosysteem.

Als een meme coin binnen de TON gemeenschap heeft REDO aan populariteit gewonnen onder handelaren die het zien als een symbool van verzet in reactie op de arrestatie van Durov.

Andere tokens met een verzetsthema, waaronder Resistance Girl (REGI), The Resistance Cat (RECA) en Resistance Notcoin (RENO), zagen ook aanzienlijke stijgingen, wat het verhaal van een rally binnen de meme coin-sector van het TON ecosysteem verder voedt.

DOGS token test het TON netwerk met recordactiviteit

Ondertussen heeft het DOGS token, een andere belangrijke speler in het TON ecosysteem, de krantenkoppen gehaald vanwege zijn impact op de prestaties van het netwerk. De lancering van het on-chain claimproces voor DOGS leidde tot een opmerkelijke toename in netwerkactiviteit, waarbij de verwerkingssnelheid van verzoeken 150.000 keer per minuut bereikte.

Dit werd door velen gezien als een stresstest van de capaciteiten van het TON netwerk, die liet zien dat het in staat is om te gaan met massale gebruikersbetrokkenheid.

De DOGS token debuteerde vandaag op zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde exchanges en werd al snel een hot commodity. Binnen enkele uren bereikte DOGS een handelshoogte van $0,001856 voordat het zich stabiliseerde rond $0,001177, een indrukwekkende stijging van 134% ten opzichte van de noteringsprijs van $0,0005454.

Nederlandse exchange met Web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto's

  • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

De markt reageert op de arrestatie

Terwijl de REDO en DOGS tokens floreerden, had het bredere TON ecosysteem moeite om de stabiliteit te behouden na het nieuws van Durovs detentie. De TON token zelf zag een aanzienlijke waardedaling, waarvan het zich nog volledig moet herstellen.

Deze reactie benadrukt de onderlinge verbondenheid van het TON ecosysteem, waar externe gebeurtenissen een grote invloed kunnen hebben op de prestaties van de token.

Russische functionarissen hebben fel gereageerd op de arrestatie van Durov, waarbij sommigen het bestempelden als een vijandige daad tegen Rusland. De Russische ambassade in Frankrijk heeft haar frustratie geuit over het gebrek aan medewerking van de Franse autoriteiten, terwijl prominente figuren zoals Ethereum medeoprichter Vitalik Buterin hun bezorgdheid hebben geuit over de gevolgen voor de vrijheid van software en communicatie in Europa.

Cryptogemeenschap verzamelt zich rond Durov

De arrestatie heeft tot verontwaardiging geleid binnen de cryptogemeenschap, waarbij verschillende prominenten hun steun hebben uitgesproken voor Durov. Chris Pavlovski, CEO van Rumble, kondigde zijn vertrek uit Europa aan na bedreigingen aan het adres van zijn bedrijf door de Franse autoriteiten, onder het mom van bezorgdheid over de vrijheid van meningsuiting.

De situatie heeft ook geleid tot discussies over de toekomst van gedecentraliseerde platforms en de groeiende spanning tussen regelgevers en tech innovators.

In de tussentijd, terwijl de juridische strijd rond Durov zich ontvouwt, blijft het TON ecosysteem een belangrijk aandachtspunt voor handelaren en investeerders, met tokens als REDO en DOGS die de aandacht blijven trekken te midden van de onrust.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....