Duurste appartement van Londen nu te koop voor Bitcoin

Bitcoin (BTC) is een geschikt spaarmiddel. Maar het is ook geld, en dus kun je het uitgeven aan dingen die je wil. Zelfs voor de bitcoiners die hebben geprofiteerd van de recente prijsstijgingen is onderstaande aanbod waarschijnlijk echter net wat te duur.

Een penthouse in One Hyde Park in Londen wordt verkocht voor $240 miljoen (£175 miljoen) en je kunt afrekenen met BTC en/of ether. Het kost je dan ruim 3.800 bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Groot geld

Voor de rijke bitcoiner heeft het appartement ruim 1670 vierkante meter aan woonruimte in de aanbieding in een van de duurste gebieden van Londen. Het penthouse in de wijk genaamd Knightsbridge heeft een hoop te bieden: vijf slaapkamers, een cocktailbar, een wijnkamer en ook is er ruimte gemaakt voor een sportschool en spa.

Voor al je dure bolides zijn er vier parkeerplaats.

Verkoop

De verkoop wordt gedaan door Nick Candy, hij is met Candy & Candy een van de grootste bouwprojecten in Groot-Brittannië. Hij werkt samen met makelaars Savills Plc en Knight Frank.

Door bitcoin en ether aan de verkoop te koppelen haalt Candy een handig staaltje marketing uit. Bij een normale verkoop zou je het ook niet hier op de website lezen…

Toch is het investeren in vastgoed voor veel bitcoiners misschien niet meer écht interessant. De bitcoin koers maakt overuren en dit soort grote toonaangevende woningen koop je toch vooral als belegging, je hebt dit niet nodig om lekker te wonen.

Ben je opzoek naar iets dichter bij huis? In Veghel staat een penthouse te koop voor 1,1 miljoen euro, ook af te rekenen in bitcoin.

Ter illustratie nog een kiekje uit dit pittoreske appartement in Londen. Afbeeldingen via Candy & Candy

Duurste appartement van Londen nu te koop voor Bitcoin
Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...